Horoszkóp: Ezt nem mered bevallani magadnak a csillagjegyed alapján

0
6221

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mindannyiunkban vannak dolgok, amelyekkel nehéz szembenézni. Sok dolgot elménk legporosabb sarkába taszítunk, hogy ne kelljen rájuk gondolni. De mégis érdemes tudni azokról, amit nehéz bevallani – segítenek fejlődni.

Íme néhány dolog, amivel nem akarsz szembenézni:

Kos, március 21 – április 19
Nehéz bevallanod, hogy nehezedre esik céljaidra összpontosítanod. Hanyag vagy, főleg szakmai téren, amikor a kollégáid számítanak rád. Az, hogy nem mindig jársz a dolgok végére, az embereknek azt sugallja, hogy nem vagy hiteles.

Bika, április 20 – május 20
Nem vallod be, hogy hibáztál, még akkor sem, ha tudod, hogy ez tényleg így van. Ez bosszantja azokat, akik körülötted vannak. A büszke viselkedésed taszítja az embereket, azokat is, akiket szeretsz. Fontos ezzel szembenézned és büszkeségedet kézbe venned.

Ikrek, május 21 – június 20
Igazi ígéret megszegő vagy. Hajlamos vagy azt mondani az embereknek, amit hallani akarnak, de nem vagy következetes. A legnagyobb gond az, hogy hajlamos vagy több programot ugyanarra az időpontra szervezni, aztán valamelyiket visszamondod.

Rák, június 21 – július 22
Megjátszod a kemény fiút, pedig nagyon érzékeny vagy. Ennek az a következménye, hogy a legjelentéktelenebb sértésre is kitörsz. Hajlamos vagy az irányítást elveszíteni dühöd felett: törsz, zúzol, kiabálsz vagy duzmálsz. Lásd be, hogy mások képesek megbántani. Ez majd segít a gyógyulásban.

Oroszlán, július 23 – augusztus 22
Nagyon félsz attól, hogy az emberek jobbak nálad. Nem akarsz a versengésből kimaradni, nem számít, hogy ez a versengés barátságos vagy komoly. Néha szabotálod a körülötted lévőket, csak azért, hogy megtartsd a pozíciódat a versenyben.

Szűz, augusztus 23 – szeptember 22
A perfekcionizmusod, amit azért művelsz, hogy önmagadnak tetsszél, súrlódást teremt közted és azok között, akik melletted vannak. Nagyon helyes, hogy számodra minden tökéletes kell legyen, de értsd meg, hogy nem mindenki osztja a normáidat. Te vagy a kivétel, nem a szabály.

Mérleg, szeptember 23 – október 22
Néha segítségre van szükséged. Ez van. Tényleg. Ezt nem tudod magadnak bevallani. Néha segítségre van szükséged és ez rendben van. Kérj segítséget. Ha a körülötted lévők tényleg szeretnek, mindent megtesznek majd, hogy segítsenek téged.

Skorpió, október 23 – november 21
Néha érzéketlen vagy a kapcsolataidban, és gyakran vádolnak azzal, hogy téged nem érdekel, ha valaki marad vagy elmegy. Pedig nagyon is érdekel – ott belül. Nagyon fontos ezt az álarcot ledobnod, mert másképp veszélyezteted azt a kapcsolat, amit élvezel.

Nyilas, november 22 – december 21
A túl sok jóból egy idő után rossz lesz, és a baj az, hogy könnyen megbocsájtassz. Az emberek ki fognak használni, amíg magadból lábtörlőt csinálsz. Állj ki magadért. Húzd meg a határokat. Tedd azt, ami jó neked, és hagyd, hogy mások is megvédjék magukat.

Bak, december 22 – január 19
Sosem vallod be, ha egyedül vagy magányosnak érzed magad. Ez egy részből jó, de segítséget kell kérned, amikor szomorúnak vagy elszigetelődve érzed magad. Ne vedd fel a boldogság maszkot. Beszélj érzéseidről. Lelki egészséged ezt meg fogja hálálni.

Vízöntő, január 20 – február 18
Úgy véled te vagy az áldozat, amikor rossz döntéseket hozol. Nehéz bevallanod, hogy vannak dolgok, amiket megbántál. Abban a feltételezésben élsz, hogy tudásod szerint mindig a jó döntéseket hozod meg. De ez nem mindig így van. Rendben van, ha megbánsz dolgokat. Így fejlődsz.

Halak, február 19 – március 20
Sosem hiszed azt, hogy valami lehet a te hibád. Ha elveszíted a munkád, nem a te hibád. Ha szakítasz, nem a te hibád. Ha eltávolítod magadtól egy barátodat, nem a te hibád. Valld be, ha hibázol, és esélyed van az elrontott dolgokat helyrehozni.

Save

MEGOSZTÁSHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!