Mondd a csillagjegyed, és mi megmondjuk, milyen szín jellemez téged!

0
6849

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Tudományosan is bizonyított tény, hogy a színek hatással vannak az egészségünkre. Általuk leszünk vidámabbak, és ők lazítanak el, mint ahogyan formában tudnak tartani, és árthatnak is nekünk.

A periódusnak függvényében, amikor születtél, egy szín is társul hozzád, amelyet ajánlott bevonnod a mindennapjaidba. Az alábbiakban megtudhatod, melyik szín passzol hozzád, ennek eredményeképpen pedig használd ki jótékony hatásait!

1. Piros – Kos

Mivel a Kos szülöttjeit az erő és az energia határozza meg, hozzájuk legjobban a piros szín illik. Mi több, a pirosat a szenvedéllyel, szerelem és csillogással társítják, ezen jellemvonások pedig a Kos személyiségét is meghatározzák.

Terápiás előnyei: a piros emeli az energiaszintet, növeli az immunrendszer védőerejét a betegségekkel szemben, és serkenti a szexuális vágyat.

2. Narancsságra – Ikrek

A narancssárga tökéletesen kifejezi az Ikrek jellemét. Vibráló, élénk, energikus és meleg árnyalatról van szó, mint amilyenek általában az Ikrek szülöttjei.

Terápiás előnyei: a narancssárga segít a döntéshozatalban, biztonságérzetet kelt és bizalmat, ugyanakkor serkenti az étvágyat is.

3. Sárga – Oroszlán

A sárga a boldogság, vidámság, melegség, optimizmus és csillogás színe. Mindezen jellemzők ráillenek az Oroszlánokra is, akik mindig a figyelem középpontjában lennének. Ha sárga árnyalatú ruhákat viselsz vagy arany ékszereket, biztosan kitűnsz a háttérből, helyzettől függetlenül!

Terápiás előnyei: a sárga növeli a kommunikációs készséget, és javítja a közvetlenséget, amely által barátságosabbak leszünk.

4. Zöld – Bika és Mérleg

Mindkét csillagjegy alapvető jellemvonása a kalandvágy, az örökké fiatal lélek és az élet szeretete, élni vágyás. Ezért, őket a legjobban a zöld határozza meg, amely mindezen tulajdonságokat képviseli. Életteli és természetes!

Terápiás előnyei: a zöld megőrzi az idegrendszer egészségét.

5. Kék – Nyilas

A Nyilas egy érzékeny, beszédes, gazdag képzeletű személyt takar, ezért illik hozzá a legjobban a kék. Ő az, aki igazán tudja, miként kell magán viselnie ezt a színt.

Terápiás előnyei: a kék meggyógyítja az érzékszerveinket: a szájat, orrot, fület és a bőrt.

6. Indigó – Bak és Halak

Az indigót a hatalom és kifejezőerő jellemzi. Ezek a tulajdonságok megtalálhatók a Halak és Bak szülöttjeiben is, ezért passzol hozzájuk ennyire ez az árnyalat.

Terápiás előnyei: az indigó hozzájárul ahhoz, hogy céljaid tisztán lásd, és meggyógyítja lelki sérüléseidet is.

7. Lila – Vízöntő és Rák

Mindkét csillagjegy rendkívül mélyreható, tiszteletre bírja a körülötte lévőket, mint ahogyan ezt a lila szín is teszi, amely a legfelemelőbb valamennyi árnyalat közül.

Terápiás előnyei: a lila hozzájárul az érzelmi egyensúly megtartásához.

8. Fekete – Skorpió

A Skorpió szülöttjein nem lehet egykönnyen eligazodni, sem megismerni. Szeretik, ha elvesztődhetnek a tömegben, és arra sem éreznek késztetést, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek. Emiatt, a fekete illik hozzájuk a legjobban. Általa könnyedén elrejtőzhetnek, és felkészülhetnek a támadásra.

Terápiás előnyei: a fekete stabilitást teremt, és segít megoldani a kisebb félreértéseket.

9. FehérSzűz

Amint azt a neve is lemondja, e jegy szülöttjét a tisztaság jellemzi, továbbá pontos, igazságos és aprólékos. Nem meglepő hát, hogy őt a fehér szín jellemzi a legjobban.

Terápiás előnyei: a fehér segít abban, hogy tisztán gondolkozz és ítélj, bármilyen kontextusban.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!