Rák horoszkóp 2012

0
1863

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

2012-ben változások mutatkoznak a környezeteddel való kapcsolatodban. A gyerekek több függetlenséget akarnak. A körülötted levő világ fejlődésben van: a partnered új projektbe kezd, a barátaid között pedig lesz olyan, aki felforgatottnak érzi majd a saját életét. Mindez hatást gyakorol rád is. A vakmerőséged jelentősed megnő idén, ami hozzásegít, hogy hagyj fel a helyzetekkel, amelyektől addig függtél.

Munka:

Akárcsak tavaly, idén is sokat kell dolgoznod azért, hogy kézzel fogható eredményhez juss. Mindezek ellenére, az energiád nem fogy el, és erősebbnek érzed majd magad olyan váratlan helyzetek megoldásában, amelyek régebb sok fejfájást okoztak. Az önbizalmad erősödik, ugyanakkor jobban kezeled az energiatartalékaidat, a céljaid elérése érdekében. Ezt a kibontakozási folyamatot az ambíciód növekedése is elősegíti. A külső körülmények, melyekkel találkozol, lerántják a leplet a rejtett képességeidről, ezáltal kreatívabbnak mutatkozol. Az év első három hónapjában különösen pozitív és erős pillanatok várnak majd rád.

Szerelem:

Szerelmi életed higgadtabb lesz idén, mint 2011-ben. A kívülről téged érő impulzusok stabilizálják az érzelmeid, ennek köszönhetően megélheted minden elképzelésed. Az enyheséged megnövekszik, ezáltal kiegyensúlyozottabban, békésebben haladsz előre a kapcsolatodban. Arra érzel késztetést, hogy megszabd az irányát a szerelemnek, hogy célokat állíts fel. Éppen ezért, meghatározhatnád a pontos lépéseket is, melyekkel azokat megvalósíthatod. Becsületességed idén sem kerül el, ezáltal pedig tisztázni tudod a dolgokat a partnereddel. Nyugodtan elmondhatod neki a kétségeidet, hisz nem kell tartanod attól, hogy agresszíven tálalod majd és elriasztod. 2012-ben ugyanakkor rengeteg alkalmad lesz ismerkedni. Ha kétségek gyötörnek, a találkozások által több előnyre tehetsz szert, mint hátrányra. Érdekes módon, olyan helyzetek közt érzel békét, melyek teljesen ellentmondanak egymásnak. Az érzelmi felelősség tavasszal és még nyáron is igencsak felerősödik benned, ezért biztos pozíciót kell felvenned, és konkrét döntést is hoznod. Ha szingli vagy, megadatik rá az esély, hogy válogass, ugyanis a találkozások száma sűrű lesz ebben az időszakban. Találsz majd egy olyan személyt, aki szenvedélyt ébreszt benned, ezért csak óvatosan a szerelemmel!

Pénz:

Idén jó irányba haladnak az üzleti ügyeid. Könnyebben megtalálod, mint megőrzöd az anyagi egyensúlyt, amely számodra a legmegfelelőbb. Számíthatsz bevételi növekedésre, amelynek következtében kifinomultabban kezeled az alkalmakat, és esélyt kapsz plusz tevékenységekre is, olyan munkára, mely számodra a legmegfelelőbb, ezáltal pedig még több nyereséget hozhatsz ki az amúgy is gyümölcsöző kreativitásodból. Az év utolsó két hónapjában számítsd egy kis szünetre, kikapcsolódásra. Ez lehangolja kissé a kedélyed, de ugyanakkor arra is késztet, hogy új erőbedobással láss hozzá a következő tevékenység-hullámodhoz.

Kapcsolatok:

Barátságosabb leszel és tele leszel ötletekkel, mindenféle szempontból. Ihletből sem lesz hiány, de meg kell őrizned a hidegfejűséged, főként a terveid megvalósításában. Hajlamos leszel egyszerre mindent megcsinálni, még akkor is, ha tudod, hogy ha átugorsz szakaszokat, nem biztos, hogy célba érhetsz. Továbbá, arra is késztetést érzel, hogy rendezd anyagi helyzeted, és hogy bebiztosítsd magad, főként a legális téren.

Egészség:

A már megszokott állapotod továbbra is kitart. Energiából nem lesz hiányod 2012-ben. A nyugodt pillanatokon csak átsíklasz a váratlan, pörgő szakaszoknak köszönhetően. Elképzelhető, hogy időnként kimaradnak a hangulatváltozásaid, amely jó irányba hat ki az anyagcserédre. Ezáltal pedig könnyebben hagysz fel a rossz szokásaiddal. A szervezeted is jól reagálja le az effajta változtatásokat. Ügyelned kell a saját kikapcsolódásodra, hogy elkerüld a fájdalmakat.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!