A születési hónapod alapján megtudhatod, hogy melyik istennő védelme alatt állsz

0
5316

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Julieta Suarez Valente asztrológustól megtudhatjuk, hogy a 2017-es évben melyik istennő fogja vigyázni lépteinket. A híres argentin asztrológus szerint ez az év nagyon fontos változásokat fog hozni minden csillagjegy életében, ebben pedig egy-egy istennő lesz a segítségünkre.

Melyik hónapban születtél? Ez az istennő fog segíteni!

Január: a születés és a halál istennője, Baba Yaga fogja kísérni a lépteidet. Ez az istennő mindent döntésedet, amit szívből hozol támogatni fogja.

Február: Artemisz, a vadászat istennője fog vigyázni rád. Ő egy független, és természetfeletti erőkkel megáldott lény, képes arra, hogy mindig mindent elintézzen. A legfontosabb pillanatokban ő fog számodra “kenyeret”, és “kést” adni.

Március: Aphrodité a márciusban születettek védelmezője. A belső szépséget használja fel a célok, és álmok elérése, beteljesítése érdekében.

Ezt már olvastad? Horoszkóp a 2017-es évre – mire számíthatunk a szerelem, egészség, karrier és pénzügyek terén?

Április: egy buddhista istennő, Kuan Yin fog védelmezni. Megtanít arra, hogy hogyan nézd más szemmel a világot. Segít abban, hogy rátalálj azokra az erősségeidre, amelyek előbb visznek az életben.

Május: a kelta istennő, Brigite lesz a segítségedre. Ő a tűz, és a ragyogás istennője. Abban fog segíteni, hogy megtaláld a helyed az életben, és előbújj az odúdból, megmutasd, hogy mire is vagy képes.

Június: Demeter az évszakok, és az éghajlatváltozás istennője. Ő két dolgot tanít meg neked: először azt, hogy jobban figyelj oda az érzéseidre, másodszor pedig, hogy számos akadályt le tudsz küzdeni, ha diplomatikusabban viselkedsz.

Július: a vulkánok hawaii istennője, Pele lesz a segítségedre. Meg kell határozd, hogy mi az életed célja, és ennek érdekében mindent tegyél is meg-hívja fel a figyelmed ebben az évben az istennő. Ez egy nagyon meghatározó év lesz a szakmai életedben.

Augusztus: Durga, a hindu istennő megtanít arra, hogy minden hatalom csak bizonyos ideig érvényes. Vedd figyelembe, hogy az életben nem lehet mindent az erő, és hatalom segítségével irányítani.

Ezt már olvastad? Kínai Horoszkóp 2017 – A Kakas Éve!

Szeptember: Innana az ég istennője a legfeszültebb pillanatokban lesz segítségedre. Megtanít arra, hogyan tartsd kordában az érzéseidet.

Október: a kreativitás, és a termékenység istennője Ix Chel lesz a segítségedre. Ebben az évben sokkal több energiát fogsz fektetni azokra a dolgokra, amelyeket igazán szeretsz.

November: Lakshmi a bőség, és a jólét istennője. Segítségedre lesz abban, hogy ebben az ében többet utazhass, és ehhez elegendő pénzed is legyen.

December: az afrikai istennő, Oshun megtanít arra, hogy tiszteld és szeresd a tested. Ebben az évben végre ráébredsz arra, hogy, ha békében és harmóniában élsz önmagaddal, az egész világ szebbé lesz körülötted.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved