TOP 5 csillagjegy, aki teljes szívéből tud szeretni!

0
8661

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ismerkedjünk meg azzal az 5 csillagjeggyel, amely a legjobban kifejezi az érzéseit, és mindent cselekedetébe a szívét is beleteszi.

Vannak az úgynevezett érzelmesebb típusú emberek, akik észreveszik azt, hogy milyen szépen virágoznak a fák, de egy távoli felhőt is képesek szív alakúnak látni. Ők azok, akik mindig kifejezik érzéseiket, hangot adnak szeretetüknek.

Rák

Korlátlan szeretetképességgel rendelkezik, néha túláradó érzelmekkel lepi meg a környezetét. Feltétel nélkül szeret egy életen át. Gyakran megfeledkezik önmagáról, és csak a körülötte levő emberekkel foglalkozik. Szeretetéért soha nem vár semmit cserébe. Mindent megtesz azért, hogy a párkapcsolata jól működjön. Partnerét becézgeti, öleli, ajándékokkal, és kedves szavakkal halmozza el. Ő maga általában mindig háttérbe kerül. Gyengéd, szeretetteljes, és mindhalálig képes szeretni valakit.

Szűz

Ha tartós kapcsolatra vágyunk, akkor a legjobb, ha egy Szűz csillagjegyű partnert választunk. Érzékeny, gyengéd, művészi szinten “műveli” a szerelmet. Képes arra, hogy hibáival együtt elfogadja, és szeresse párját. Nagyon toleráns, nem akarja soha megváltoztatni a körülötte levő embereket. Kicsit nehezen közeledik, de, ha egyszer megszeretett valakit, akkor egy életen át képes hűségesen szeretni.

Bika

Racionálisnak, és földhözragadtnak tartják, de ha megnyitotta a szívét valaki számára, akkor egy igen szeretetteljes oldaláról ismerhetjük meg. Nagyon hűséges típus, igen különleges, és egyedi módon képes szeretni. Kedves szavakkal, ajándékokkal, virággal, és más apró figyelmességekkel halmozza el partnerét. A vele való kapcsolat igazán szenvedélyes, és tüzes.

Nyilas

Soha nem kritizál, elfogad, és szeret úgy, ahogy vagy. Biztonságot nyújt, a karjai között mindig nyugodt lehetsz, hiszen megvéd mindentől. Szeret sok időt tölteni a partnerével, és gondoskodik arról, hogy vele minden pillanat kellemes legyen. Néha azonban kell egy kis teret adni neki, szüksége van arra, hogy feltöltekezzen. Ne aggódj, ha egyedül megy este bulizni, ha szeret, soha nem fog megcsalni.

Halak

Családcentrikus, kedves, szeretetteljes, és őszinte. Kissé bizalmatlan, ezért nehezen enged közel a szívéhez. De, ha egyszer megszeretett, a világ összes szerelmes versét neked fogja írni, egy életen át. Minden egyes mozdulatában, gondolatában, és mondatában ott bujkál egy kis szerelem. Számára nagyon fontos, hogy kifejezze az érzéseit, de éppen ezt elvárja a partnerétől is.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!