Az év legjobb apa-lánya táncot hozza ez a menyasszony és az örömapa

0
1593

Minden pár életében az esküvő egy új fejezet kezdetét jelenti. Bár vannak szomorú pillanatai, az esemény valójában örömre és boldogságra ad okot, akárcsak az alábbi videó, melynek tartalma neked is mosolyt csal az arcodra.

Az év legjobb apa-lánya táncot hozza ez a menyasszony és az örömapa

Az apa-lánya kapcsolat mindig is rendkívülinek számított. Ez a különleges kötelék pedig akkor is erős marad, amikor a kislányból már felnőtt nő lesz, aki férjhez megy és gyereket szül. Hogy kifejezze, mennyire fontos számára az édesapja, ez a menyasszony úgy döntött, érzelemdús eseménnyel indítja a mulatságot. A produkciót persze próbák hosszú sora előzte meg, a végeredmény azonban minden perc fáradságot megér!

A vendégek közül senki sem gondolta volna, hogy ekkora meglepetésben lesz része, de amikor a My Girl című érzelmes dal egy jóval pörgősebbre váltott, mindenkinek leesett az álla.

A Cotton Eyed Joe ismerős dallamai csendültek fel, aztán a You Should Be Dancing című BeeGees zeneszám is megszólalt. A koreográfia a lehető legdinamikusabb volt, a műsoron pedig mindenki jól szórakozott.

Egy ilyen emlékezetes pillanatot nem lehet csak úgy elfelejteni!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved