Azt hitted, a legszörnyűbb fenevadak nem vágynak gyöngédségre? Ettől a videótól akkor te is besokkolsz majd!

0
1925

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Sokan azt hiszik az állatokról, hogy nincsenek érzelmeik. Ők csak lények, akiknek az elemi ösztönökön kívül nincsenek igényeik. Hát, tévednek! Az alábbi videó minden bizonyítékot megad arra, hogy elhiggyük, még a legveszélyesebb fenevadak is vágyhatnak a gyöngédségre, és hihetetlenül szoros kapcsolatban állhatnak az emberekkel.

Azt hitted, a legszörnyűbb fenevadak nem vágynak gyöngédségre? Ettől a videótól akkor te is besokkolsz majd!

Függetlenül attól, hogy a tenger mélyét fürkészed vagy a föld felszínén tartózkodsz, megfordult-e már a fejedben, hogy kötődhetnél például egy cápához? Igen… ki ne félne egy éles fogakkal felfegyverkezett ragadozótól?

A rémísztő külső mögött azonban, bármennyire is hihetetlen, de lakozhat érző lélek, ami megtalálja az összhangot az emberekkel, és táplálhat irántuk feltételek nélküli szeretetet.

Nézd csak például ezt a kisbaglyot! Azt hinnéd, az emberi kéz közeledésére az első reakciója biztosan agresszív lenne. A valóság azonban teljesen más. Aztán ott a van a mókus is, ami remekül tűri a simogatást. Vagy az iguána, melyből csak úgy árad a ragaszkodás és a szeretet. Az állatok igenis igényt tartanak a kényeztetésre.

Most már elhiszed?

MEGOSZTÁSHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!