Egy dalban sűrítették össze minden idők legmenőbb 66 filmjelenetét

0
2914

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A zene és a tánc évezredek óta fonódik össze a képernyőkön és a mozivásznakon. Olyan videót azonban nem mindennap látni, amiben az 1930–1970-es filmek legtutibb jelenetei köszöntenek vissza, napjaink legütősebb szerzeményével a háttérben. Az alábbiakban fantasztikus 4 percnek lehetsz te is a szemtanúja. Minket teljesen levett a lábunkról!

Egy dalban sűrítették össze minden idők legmenőbb 66 filmjelenetét

Justin Timberlake tavaly adta ki az év slágerét. A Can’t Stop The Feeling a Trollok című mozifilm betétdalaként született, és Michael Jackson zenéjéből merített ihletet. A hangzása tökéletes összhangban van Timberlake stílusával, a hivatalos klipje pedig olyan sztárokat gyűjtött össze, mint Gwen Stefani, Anna Kendrick és James Corden.

A Can’t Stop The Feeling vidám ritmusait te is azonnal felismered a következő videóban. A dal azonnal táncra hív, és ennek a legjobb musical-filmek főszereplői sem tudtak ellenállni. 66 népszerű táncjelenet elevenedik fel ugyanis az ismerős dallamokra, a legnagyobb természetességgel, a legismertebb moziprodukciókból.

Így gyönyörködhetünk újra Ginger Rogers, Fred Astaire, Gene Kelly, Mickey Rooney, Elvis Presley, Audrey Hepburn, Whoopi Goldberg és Patrick Swayze tánctudásában, és engedhetjük magunkat elvarázsolni e szenzációs kollázs által!

Neked hogy tetszik az összeállítás?

MEGOSZTÁSHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!