Ennek a két kislánynak az egész világ a csodájára jár! Nézd meg, mit tudnak, és rögtön megérted, miért

0
2108

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A gyerekek gyakran lépnek a szüleik nyomdokaiba. Bármilyen tevékenységet is folytassanak, a szülők mindig példaértékűek a csemetéik számára. Ez történt az alábbi két kislány esetében is, akik sportoló szüleiktől tanulva egészen különleges tehetséget bontakoztattak ki, a világháló nagy örömére.

Ennek a két kislánynak az egész világ a csodájára jár! Nézd meg, mit tudnak, és rögtön megérted, miért

Tori és Tessa mindössze 4 évesek, de máris óriási népszerűségnek örvendenek. A kosárlabdát ötvözik a legfurcsább akrobatikával – ezzel tarolnak a közösségi médiában, és a különféle bajnokságokon is mindig kiváló eredményt érnek el. A tehetségük páratlannak számít. Ha megnézed ezt a videót, te is megérted majd, miért imádja őket az egész földkerekség!

Bruce Crevier, a kislányok édesapja, kosárlabda játékosként futott be. A férfi még a Rekordok Könyvébe is bekerült, amikor 22 óra és 10 percen keresztül pörgetett egy kosárlabdát az ujja körül. Volt tehát, ahonnan a lányok e különleges adottságot elörököljék. Egyébként Bruce egész családja egy csoda-família: a feleségével, Diane-nal és másik 10 gyerekével együtt ők alkotják a Champions Forever nevű csoda-csapatot.

Figyeld csak a lányok játékát! Ahogy a labdát pattogtatják, és az az összhang, ami kettőjük között van, lenyűgöző! A pontosság és a kézügyesség számukra zsigeri. Az egykerekűt is oly természetességgel hajtják, hogy egyszerűen elképesztő! Mi lesz ebből a két gyerekből, ha felnő?!

MEGOSZTÁSHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!