Ez a férfi 7 napon át filmezte az eget. Amit megfigyelt, az egészen lenyűgöző!

0
4801

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A bolygónk több mint csodálatos hely! Természeti csodák százai vesznek körül bennünket, közöttük olyanok is, melyek nem adják egykönnyen magukat. Ha nem vagyunk elég szemfülesek, bizony szem elől téveszthetjük őket. Ez a videóklip azonban megörökít egyet. Azt, amelyik a spanyolországi Teide vulkán közelében történik, ott, ahol a csillagok a legközelebb kerülnek a Földhöz…

Ez a férfi 7 napon át filmezte az eget. Amit megfigyelt, az egészen lenyűgöző!

A vulkán csúcsához gyalog és felvonóval is el lehet jutni, ám kizárólag csak engedéllyel. A megmászása 6 órát vesz igénybe, és jó fizikai kondíciót igényel. Szerencsére ahhoz, hogy a szemtanúi legyünk e különleges jelenségnek, nem kell rögtön a Teidét megmásznunk. Ez a fotós ugyanis gondoskodott róla, hogy az egész világ megcsodálhassa a hely gyönyörűségét.

A videó a naplementével kezdődik, amikor sötéten körvonalazódnak a fák lombjai, és a csillagok is egyre fényesebben kezdenek pislákolni. A következő jelenetben már kékes-lilás árnyalatban csodálhatjuk meg az eget, a felhőknek köszönhetően, melyek lassan átsuhannak az erdő felett. A teljes vizuális anyag az égboltra koncentrál, és lélegzetelállító képeket mutat meg a csillagokról.

„Szavakkal képtelenség leírni a szépséget, melyet e film tartalmaz; a Teide-hegy természeti adottságai egyszerűen lenyűgözőek. A videó szürreális képei felfedik a változásokat, melyek nap mint nap végbemennek a földön, megmutatva, mennyire élő is a bolygónk.” – olvasható a képsorokat kísérő leírásban.

Valóban, erre a videóra nincsenek szavak! Ezt látni kell, és a végtelenségig gyönyörködni benne.

MEGOSZTÁSHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!