Ez a lány hegedűn játssza el a Hallelujaht. A járókelők földbe gyökerezett lábbal hallgatják…

0
2681

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Létezik ember a földön, aki ne szeretné a zenét? Vajon van valaki, aki képes ellenállni a dallamok erejének? Aki ne tudná átérezni egy jó zenei darab varázsát? Szerintünk lehetetlen. Mindenkinek megvan ugyan a saját zenei ízlése, de olyan embert mi legalábbis nem ismerünk, akiből egy szenvedélyes dal ne tudna előcsalogatni egy fikarcnyi kis érzelmet.

Ez a lány hegedűn játssza el a Hallelujaht. A járókelők földbe gyökerezett lábbal hallgatják...

Lindsey Stirling az a hegedűművésznő, aki zeneszerzéssel, tánccal és zenéléssel keresi a kenyerét. Ha megérinti a húrokat, azok a legnagyobb virtuozitással engedelmeskednek neki, a leggyönyörűbb hangokat megszólaltatva, a közönség nagy örömére. Többször bizonyította már a tehetségét, az alábbi videójával azonban teljesen lenyűgözött…

Leonard Cohen legendás felvételét kelti életre. Meggyőződésünk, hogy ilyen formában, ily szenvedélyesen még sosem hallottad a Hallelujaht! A lány egy forgalmas New Yorki metróállomást választott a produkciója helyszínéül, és amit az ott lévőknek akkor ajándékozott, az több mint egy audiovizuális élmény. Miközben gyönyörűen játszott, egy különleges díszlettel a háttérben kecsesen táncmozdulatokat hajtott végre, jól kigondolt koreográfia részeként.

A járókelők teljesen elvarázsolva figyelték Lindseyt. A játéka végén pedig igazi tapsviharral jutalmazták őt az ötcsillagos produkcióért. Abszolút megérdemelte!

MEGOSZTÁSHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!