Ez a lány minden járókelőt lebilincsel a játékával. Ahogy az ujjai megérintik a basszusgitár húrjait… páratlan tehetség!

0
1070

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A basszusgitár az a hangszer, amiért általában a férfiak rajonganak. Csak úgy árad belőle az erő, ami imponál a pasik egójának. Vannak viszont hölgyek, akik e feldübörgő erő mögött valami lágyat, valami törékenységet is meglátnak a basszusgitár akkordjai mögött, és ezt elő is tudják csalogatni a legszenvedélyesebb dallamok szárnyán.

Ez a lány minden járókelőt lebilincsel a játékával. Ahogy az ujjai megérintik a basszusgitár húrjait... páratlan tehetség!

Kiváló példa erre a szépség-és-szörnyeteg szerelemre az alábbi videó, akinek a főszereplője járókelők tucatjait sokkolja a meglepően csodálatos szerzeményeivel. Akiknek már lehetőségük adódott Santiago de Chile központjában ezt a fantasztikus lányt meghallgatni, valamennyien lenyűgözve számoltak be az élményről.

A chilei America Paz óriási tehetség! Zenész családból származik, így már kiskora óta kapcsolatban állt a hangszerekkel. Mind közül azonban a basszusgitárhoz vonzódott igazán. A lány igazi virtuóz, aki ma már teltházas koncerteket ad, és piacra dobta első stúdióalbumát is, aminek a rajongói kimondottan örülnek.

Az alábbi videóban egy csodálatos duett bontakozik ki America és egy barátja előadásában. Ahogy a két hangszer akkordjai egymásba fonódnak, valósággal lebilincselik a járókelőket. Mintha földbe gyökerezett volna a lábuk, egyikük sem bír továbbmenni… mint ahogyan te sem tudod csak úgy félbeszakítani ezt a videót…

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!