Ezzel lepte meg feleségét az idős férfi házasságuk 70. évfordulóján! Az internet azóta csak erről beszél!

0
3951

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Míg manapság a legtöbb házasság alig bírja ki a 10 évet, addig Paul és Imogene Miller kapcsolata kiállta az idők próbáját.

Ezzel lepte meg feleségét az idős férfi házasságuk 70. évfordulóján! Az internet azóta csak erről beszél!

A pár ugyanis 1947. június 15-én mondta ki az igent, és a boldogságuk azóta tart, kimondani is sok, immár hét évtizede. És e nagy napra való tekintettel a 89 éves Paul úgy döntött, hogy egy igazán szívhez szóló ajándékkal lepi meg feleségét. És ez nem egy drága ékszert, vagy ajándéktárgyat jelent, hanem egy szerenádot, így Paul azért gyakorolt napokon keresztül, hogy el tudja énekelni Bing Crosby-tól a Let Me Call You Sweetheart című dalt.

“Rendesen gyakoroltam, hogy szépen el tudjam énekelni a dalt” – mondta Paul az ABC News-nak. Paul szerint az életben mindent megkaptak, amire csak szükségük volt, és mióta megismerte Imogene-t, azóta csak ő létezik neki, ő az igazi nő számára.

“Nem szerettem soha más nőt, csak őt. Már 18 évesen beleszerettem” – nyilatkozta Paul mosolyogva az ABC News-nak.

A házaspár unokája, Sarah Saragusa is mesélt nagyszülei életéről.

“Az ő történetük nagyon gyönyörű. A nagyi igazából pár hónappal idősebb a papinál, és azt mondta még akkor a szüleinek, hogy nem fog férjhez menni, míg papi nem tölti be a 20-at. Így az esküvőjükre nagypapa születésnapján került sor, amikor a boldog vőlegény belépett a felnőtt korba. Azóta élnek boldogan, papi mindig is azt mondta, hogy az ő felesége a világ legszebb nője.” – mesélte Sarah.

Az alábbi videóban megnézheted, hogy miként vall szerelmet énekelve Paul kedves nejének.

70 years of marriage

SO SWEET: A Hot Springs man sings to his wife while celebrating their 70th anniversary. Paul and Imogene Miller's anniversary is on June 15th, which is also Paul's 90th birthday. Congratulations, you two sweethearts!
Video courtesy: Robin Vermeer Bobo

Közzétette: KATV Channel 7 – 2017. június 12.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!