A férfinak meggyűlik a baja a böröndjével. Ennél szórakoztatóbb pantomim előadást még sosem láttál!

0
1423

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A kiváló pantomim-színész az, aki helyett a mimikája, a gesztusai és a teste mozgása beszél. Komoly tehetség kell ahhoz, hogy némajátékkal fejezd ki a gondolataid, mindezt úgy, hogy a közönség szavakként értelmezzék a mozdulataidat. Le Bubb, akit az alábbi videóban is láthatsz, egyike ezen csodabogaraknak.

A férfinak meggyűlik a baja a böröndjével. Ennél szórakoztatóbb pantomim előadást még sosem láttál!

A színész Liverpoolban született, és 1982-ben indította útnak a karrierjét. Bárokban és klubokban lépett fel, rendkívüli tehetségével pedig emberek százaid mosolyogtatta meg. Ez most sincs másként, Les Bubb ugyanis egy börönddel bíbelődik, „aki” semmiképp sem akar „engedelmeskedni” az „őt” cipelő férfinak.

A színész egy kazettafonnal és a csomaggal sétált fel a színpadra, ám ezutóbbi folyton ellenállt Les Bubb szándékainak. Természetesen, a férfi csak megjátszotta, hogy a bőröndnek saját akarata van, és elképesztő, ahogyan végig uralta a testét ennek a kifejezésében!

Miután „legyőzte” a csomagját, kiemelt belőle egy labdát, ami újból meggyűjtötte a baját. Fogalma sem volt, miként mászik ki ebből a tárgyak okozta slamasztikából, tény viszont az, hogy a nézőtábora hahotázva szórakozott a műsorán.

MEGOSZTÁSHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!