Hatalmasra nőtt a terhes kutyus pocakja, ám amikor a kilencedik kutyus is megszületett az állatorvos elkezdett aggódni…

0
14462

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Amikor a 3 éves ír szetter állapotos lett első kölykeivel, gazdája, Natasha White mindenben kész volt segíteni a kutyusnak. A nő úgy gondolta, tudja mit kell tennie, amikor Romy terhessége végéhez ér… de fogalma sem volt arról, hogy Romy egy hatalmas meglepetéssel készül.

Hatalmasra nőtt a terhes kutyus pocakja, ám amikor a kilencedik kutyus is megszületett az állatorvos elkezdett aggódni...

“Ultrahangot csináltunk, amikor Romy négy hetes terhes volt, és úgy gondoltuk, hogy nyolc vagy kilenc kutyust látunk a pocakjában.” – mesélte Natasha, aki mesterségét nézve állatorvos és ír szetter kutyatenyésztő.

“El tudjátok képzelni, hogy megijedtünk, amikor sokkal több kutyus született, mint, amire számítottunk.” – tette hozzá. – “Teljesen besokaltunk, amikor csak jöttek, és jöttek a kiskutyák.”

A kutyamama 15 kiskutyával lepte meg gazdáját. Natash és lakótársa, Alicia 24 órából 24 órában felügyelték a piciket, melyekből 10 kislány lett 5 pedig fiú.

“Speciális kutyatejjel etetjük őket, mert Romy nem termel annyi tejet, hogy mindegyiknek bőven jusson” – mesélte a nő.

Romy ellése igazán különlegesnek számít, ám nem ő az egyetlen kutya, aki sok kölyköt ellett. 2004-ben egy nápolyi mastiff 24 kutyakölyöknek adott életet, így ő a rekorder.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!