Így örül a havazásnak a 101 éves néni. Ez a VIDEÓ neked is mosolyt csal az arcodra!

0
4400

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hányszor panaszkodunk a tél folyamán az időjárásra? Morgolódunk azért, hogy túl hideg van, hogy fázik a lábunk, hogy vizes lett a kabátunk, vagy, hogy éppen megfázott a kezünk. Időjárás-függőségben él a mai társadalom, és, ami van, éppen sosem jó.

Vegyük észre, hogy a boldogságunk nem a külső körülményektől, nem az időjárástól függ, nem attól lesz jó egy napunk, hogy éppen hány fok van odakint. A probléma ott kezdődik, amikor a meleg szobában üldögélve, kinézve az ablakon, az az első gondolatunk, hogy “jaj, megint havazik, ki nem állhatom a telet”.

Vegyük észre a természet szépségeit, értékeljük minden évszak gyönyörűségeit. Ha egy kicsit más szemmel/szívvel nézzük a dolgokat, rájöhetünk, hogy a hópelyhek tánca az egyik legszebb dolog a világon.

Az alábbi videóban egy 101 éves nénit láthatunk hógolyózás közben. Armand Foisy és édesanyja egy szép téli napon éppen hazafelé utazott , amikor az idős asszony arra kérte a fiát, hogy hadd álljanak meg egy kis időre. A férfi az elején értetlenül nézett az anyjára, de, amikor meglátta, hogy mennyire örül a hónak, gondolta lefilmezi, hogy másokkal is megossza ezt az önfeledt boldogságot.

Te mikor hógolyóztál utoljára? Érdemes újra belevetni magunk egy hócsatába, nagyon felszabadító érzés tud lenni.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!