Így örül a havazásnak a 101 éves néni. Ez a VIDEÓ neked is mosolyt csal az arcodra!

0
4245

Hányszor panaszkodunk a tél folyamán az időjárásra? Morgolódunk azért, hogy túl hideg van, hogy fázik a lábunk, hogy vizes lett a kabátunk, vagy, hogy éppen megfázott a kezünk. Időjárás-függőségben él a mai társadalom, és, ami van, éppen sosem jó.

Vegyük észre, hogy a boldogságunk nem a külső körülményektől, nem az időjárástól függ, nem attól lesz jó egy napunk, hogy éppen hány fok van odakint. A probléma ott kezdődik, amikor a meleg szobában üldögélve, kinézve az ablakon, az az első gondolatunk, hogy “jaj, megint havazik, ki nem állhatom a telet”.

Vegyük észre a természet szépségeit, értékeljük minden évszak gyönyörűségeit. Ha egy kicsit más szemmel/szívvel nézzük a dolgokat, rájöhetünk, hogy a hópelyhek tánca az egyik legszebb dolog a világon.

Az alábbi videóban egy 101 éves nénit láthatunk hógolyózás közben. Armand Foisy és édesanyja egy szép téli napon éppen hazafelé utazott , amikor az idős asszony arra kérte a fiát, hogy hadd álljanak meg egy kis időre. A férfi az elején értetlenül nézett az anyjára, de, amikor meglátta, hogy mennyire örül a hónak, gondolta lefilmezi, hogy másokkal is megossza ezt az önfeledt boldogságot.

Te mikor hógolyóztál utoljára? Érdemes újra belevetni magunk egy hócsatába, nagyon felszabadító érzés tud lenni.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved