A legbonyolultabb talajtorna gyakorlatokat végzi, amikor egyszer csak… Ilyenről te még álmodni sem mernél!

0
1763

Sophina DeJesus, az UCLA rangidős tagja és profi tornásza, felrobbantotta az internetet a legújabb talajtorna-produkciójával! Az ifjú hölgy veleszületett rendkívüli tehetséggel és atlétikummal rendelkezik, ezt pedig maximálisan ki is aknázza.

sophina

Lenyűgöző, ugyanakkor meghökkentő műsorszámot tervelt ki, melyben az eleganciát az erővel ötvözte, és elsöprő sikert aratott! De nem a tornamutatványaitól zsongott be a közönség és a világháló…

Az alábbi videó a hű bizonyítéka, hogy a legkomolyabb talajtornába is be lehet csempészni egy csipetnyi táncot. Bár meredeknek tűnik, a két műfaj tökéletesen kiegészíti egymást, amennyiben hozzáértéssel és szenvedéllyel társítják őket. Sophina a hip-hop táncmozdulatait építette be a műsorszámába, és vállalta a kockázatot, hogy megkövezik érte. Az újítását azonban remekül fogadta a közönség, a kisfilmből csak úgy visszhangoznak a nézők ujjongásai.

A lány nem kapta meg ugyan a maximális 10 pontot a produkcióra, mindössze egy kemény 9,925-t sikerült begyűjtenie, és a harmadikként végezte. Ám a mi szívünkben, illetve azokéban, akik látták a műsorszámát, Sophina többszörösen aranyérmes!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved