Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Számtalan gyönyörű történet létezik olyan nagylelkű emberekről és házi kedvencekről, melyeknek nem adatott meg a lehetőség, hogy szerető családi környezetben, boldogan éljenek a gazdájukkal. Lélekbe markoló az alábbi videó tartalma is, amiben a bevetésre küldött katonának nem volt szíve magára hagyni a sorsára engedett, szánalmas állapotban lévő négylábút.

A legszebb ajándékkal tért haza Afganisztánból ez a katona. Megható képsorok következnek!

Craig Grossit Afganisztánba helyezték ki, ahol nemcsak a hazája iránti szeretetéről tett tanúbizonyságot. Küldetése közben egy szerencsétlen ebre bukkant, amit nem tudott csak úgy otthagyni. Amint a kutyus megpillantotta a lövészt, barátságosan csóválta a farkát, mintha távolról megérezte volna Grossi jóindulatát.

A négylábú pokoli helyzetben volt. Étlen-szomjan, piszkosan hevert, és a legyektől sem tudott megszabadulni. De amikor megpillantotta a férfit, már az első perctől kezdve bizalmat és szeretetet táplált iránta, holott Grossi egyetlen okot sem adott neki erre. Ez váratlanul érte a katonát, akit azóta a kutya lépten-nyomon követett.

Grossi elrejtette az ebet a bázison, és hogy ne keveredjen bajba, a felettesei előtt is titokban tartotta. Folyton azon gondolkodott, miként vihetné őt haza magával. A kockázat hatalmas volt: ha lelepleződik, a katona börtönbe kerül, a kutyát pedig elaltatják. Szerencsére azonban minden jól ment, a Frednek keresztelt kutyus pedig Grossival együtt léphette át az otthona küszöbét.

A négylábú azóta a család sztárja, és feledhetetlen percekkel aranyozza be az életüket.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!