Majdnem belehalt egy szívinfarktusba, de most elképesztő produkciót nyújt 3 sármos fiával!

0
2572

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

2015-ben sorra került minden idők Britain’s Got Talent-jének legemlékezetesebb produkciójára. A The Neales az a négytagú férficsapat, melyet oly erős kötelék fűz össze, hogy arra talán nincsenek is szavak. A történetük pedig, a tehetségükkel karöltve, egy egész világot hatott könnyekig.

292825c000000578-3101339-image-a-46_1432844137200

Az együttest Laurie Neales és három fia alkotja. Az apa, aki most 60 éves, tíz évvel ezelőtt egy szívinfarktust szenvedett el, amiből csoda fogytán épült fel. A gyerekei rájöttek, Laurie betegsége amiatt lett, hogy túlhajszolta magát a családjáért, és mindig őket helyezte előtérbe önmaga helyett. Ezért úgy döntöttek, apjukkal karöltve megváltoztatják az életüket.

A szívproblémája ráébresztette Lauriet, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy csakis a munkára koncentráljon, hanyagolva a szenvedélyeit és a hobbijait. Ekkor következett be a sorsfordító változás. A négy Neales attól kezdve az álmait követte, melyek a tehetségkutató színpadáig vezérelték őket.

Már a történetüktől is végigfutkos a hátadon a hideg! Akkor mi lesz, ha meghallgatod, amit produkálnak? Ezeknek a fickóknak tényleg a zene folyik az ereikben, és a tehetség, ami bennük rejlik, lenyűgöző! Az Everly Brothers slágerével, a When Will I Be Loved-dal készültek, az énekük pedig a harmónia példaképe. Tényleg nagyon jók! Még Simon Cowell is imádta őket! Hát te?

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved