A menyasszony 360 kilós tortát rendelt az esküvőjére. Nézd csak, hogyan teljesítik kérését a cukrászok!

0
2145

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Általában az ifjú pár választja ki az esküvői tortát, valamennyi lakodalom fénypontját. Ennek a cukrászkölteménynek a különlegessége, hogy az egybekelők személyiségét kell kifejeznie, szimbolikus értelemben pedig általa a pár egy-egy szeletet oszt meg a vendégeivel abból a boldogságból, ami összeköti őket.

Bronwen Weber igazi őstehetség a cukrászatban. Nem mindennapi érzéke van ahhoz, hogy tortákat díszítsen, és nem egy olyan süteményt adott már ki a kezéből, ami lélegzetelállítóan gyönyörű volt. Ezúttal is komoly kihívás előtt áll: el kell készítenie az eddigi legnagyobb és legdíszesebb tortát, amit Dallas valaha látott.

Az édességnek kötelezően 360 kilogrammot kellett nyomnia. Bronwennek a hozzávalókat ipari mennyiségben kellett megvásárolnia: 72 kosár tojást, óriási mennyiségű vajat, 68 kiló cukormázat és közel 13 kilónyi Swarovski-kristályt (azaz 325 ezer kövecskét) használt fel, hogy a 21. század legimpozánsabb esküvői tortáját megalkossa.

Előbb a 14, különböző méretű tortalapot sütötte meg, aztán rátért a díszítésre. Képtelenség volt egy darabban összerakni a süteményt: részletekben kellett felvinni rá a mázat, majd hajszálpontossággal felbiggyeszteni az ékköveket. Így szállították a helyszínre is, ahol végül a cukrász-segédek a rétegeket óvatosan egymásra helyezték, és összeállt a több mint negyedtonnás cukrászköltemény. A vendégek majd’ elájultak, mikor meglátták!

Crystal Wedding Cake

Shine bright like a… wedding cake?

Watch Bronwen and her talented team create the most-extravagant crystal cake you've ever seen!

Közzétette: Food Network – 2016. március 31.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved