Mindannyian fújtunk már szappanbuborékot, de, amit ez a lány művel, azt kevesen tudnánk utána csinálni!

0
515

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Gyerekkorunk egyik kedvenc elfoglaltsága a szappanbuborék fújás volt. Imádtuk a színes, légies gömbök varázslatos világát. Olyankor mindig kicsit olyan érzésünk támadt, mintha különleges erővel rendelkeznénk.

buborek

Akkor még sokkal egyszerűbb technikát használtunk, házilag, reszelt szappanból készült a csodálatos buborékok alapanyaga. Ma már számtalan formában beszerezhetjük a különböző buborékfújókat. Olyan is van, melyet fújni sem kell, csak kivesszük a tartóból, és e mozdulat hatására magától eregeti az óriási buborékokat.

Az alábbi videóban egy profi buborékfújót láthatunk. Melody Yang művészi tehetséggel fújja a buborékokat, teljesen lenyűgöző, amit ez a fiatal hölgy művel. Kezdetben érdekes láncszerű alakzatba köti össze a buborékokat, majd füsttel tölti fel őket.

Végül a műsorvezetőt is bevonja a mókába, megkéri, hogy álljon a színpad közepére, majd egy nagy buborékháló segítségével őt is beburkolja egy átlátszó buborékba. Fantasztikus ez a lány, valóságos varázslóként bánik a légies gömbökkel.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!