Mindössze 4 éves, de igazi szenzáció a táncparketten. Élvezet nézni a produkcióját!

0
7270

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha egy gyerek tehetségére időben fény derül, már zsenge korban óriási sikereket könyvelhet el. Példának okáért itt van ez az aranyos kislány, aki mindössze 4 éves, de máris fantasztikus tánctudással bír, a produkciója pedig valósággal felvillanyozza a lelkeket.

Mindössze 4 éves, de igazi szenzáció a táncparketten. Élvezet nézni a produkcióját!

Ella Dobler, a floridai Rainbow National gyerek-táncversenyen lépett fel, és hatalmas sikert aratott. Ha végignézed a műsorszámot, amivel készült, különösebb magyarázatra nem is lesz szükséged. Az a lelkesedés, öröm és szenvedély, ami az arcáról sugárzik, máris meghódítja a szívedet, nem beszélve a kecses, finom mozdulatairól, melyek végképp felhelyezik a koronát a fejecskéjére.

A koreográfia Alexandra Tirado és Ashley Massicotte érdeme. A balett-lépéseket Ella a legnagyobb hozzáértéssel és odafigyeléssel hajtotta végre, anélkül hogy bármit is elsietett volna. Minden egyes mozdulata azt sugallja, kiválóan kamatoztatja azt, amit tanult, a szaktudásához pedig veleszületett tehetség társul, ami felülmúl minden elvárást.

A produkció alatt végig mesterfokon irányítja a testét és a végtagjait, a zeneérzéke pedig hibátlan! Csakis így válthat valakiből igazi balett-ikon.

MEGOSZTÁSHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!