Senki sem hitt a tehetségében, de a produkciója végén már Simon Cowell is állva tapsolt!

0
4046

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha azt hiszed, atlétikus fizikummal kell rendelkezned ahhoz, hogy profi táncos légy, tévedsz. A testalkatnak ugyanis semmi köze a mozgásérzékhez – ezt bizonyítja az alábbi videó és a főszereplője, aki napjaink legnépszerűbb tehetségkutatójában lépett fel. A műsorától minden száj tátva maradt a nézőtéren!

Senki sem hitt a tehetségében, de a produkciója végén már Simon Cowell is állva tapsolt!

Oscar Hernandezt óriási tehetséggel áldotta meg a sors. Szenvedélye a tánc, amelyet eddig csak a szobája intimitásában gyakorolt, példaértékű kitartással. A férfi most úgy döntött, ország-világ előtt felfedi a hobbiját, amelynek évek óta hódol, és megmutatja mindenkinek, mire képes.

Amikor Oscar kiállt az America’s Got Talent zsűritagjai elé, a mentorok szkeptikusan méregették. Kételkedtek a tehetségében, azonban a férfi szentül hitte, hogy meghódítja a szívüket. Pár szemrevaló táncoslány kíséretében Oscar magabiztosan vágott bele a produkciójába. A férfi mozdulatai mellett a lányok szépsége eltörpült, és minden szempár csak Oscart figyelte.

Méretei ellenére, a táncos zsigeri természetességgel tartotta a lépést a modellalkatú lányokkal, sőt! Le is körözte őket! A hajlékonysága, a könnyed lépései és a gesztusainak kifejezőereje azonnal levette a zsűrit a lábáról. A produkció végén még Simon Cowell is felállt a székéből, így tapsolva meg a férfit. A tehetségnek valóban nincs határa!

MEGOSZTÁSHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!