Sok menyasszonyi ruhát láttál, de ilyet még soha! Igazi mestermű, amitől elakad a lélegzeted!

0
4724

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Minden esküvő fénypontja a menyasszonyi ruha – ez mindig is így volt, és így is marad, mint ahogyan az sem változik soha, hogy a vőlegény és a násznép izgatottan várja az ara felbukkanását, elsősorban azért, hogy megcsodálhassa egyedi ruhakölteményét.

Sok menyasszonyi ruhát láttál, de ilyet még soha! Igazi mestermű, amitől elakad a lélegzeted!

Bár napjainkban tengernyi modell közül választhatsz, mégis nehéz megtalálni a tökéleteset. Főként azért, mert a sokszínű kínálat elbizonytalanít, és mindegyik darabban van valami részlet, ami megfog. Viszont ha sikerül a ruharengetegben felismerned azt az egyet, ami a fejedben megszületett képpel azonosul, ami kesztyűként simul a testedhez, és még a díszítése is megfelel az ízlésednek, ki ne add a kezedből!

Az alábbi menyasszonyi ruha is egy ilyen darab, vagy inkább egy művészeti alkotás. Az USA-beli Minneapolisban készült, a Gail Be Desings divatház címkéjével. Fehér és ezüst ékkövek alkotják, semmi más, ebben is rejlik a különlegessége. A Gail Be Desings mindig is az egyedi tervezésű ruháiról volt híres, ez a költeménye viszont túlszárnyall minden elvárást és képzeletet.

Ami eddig csak a mesevilágban létezett, az ma már a valóságban is kézzel fogható. A divatház tervezőnője ugyanis megálmodta és létre is hozta ezt a gyönyörűséget, ami nem hiába kapta a Fantasy nevet. A hatalmas uszályának köszönhetően, ez a menyasszonyi ruha a leghosszabb a világon! Gail több mint 935 ezert gyöngyszemet illesztett egymáshoz anélkül, hogy egyetlen darab anyagot is felhasznált volna. Ez a 6,2 méter hosszú, 5,3 méter széles és 19 méter átmérőjű csodától valósággal elakad a lélegzeted!

Ahhoz, hogy elkészüljön vele a Gail Be Desings-nak 2 évre és 21 varrónőre volt szükséget. És ami még ennél is szenzációsabb, hogy a divatháznak semmilyen előre elkészített rajza nem volt a ruha „kiszabásához”. Pusztán a képzelet szülte, és összesen 173 kilót nyom.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!