Sokkal többről szól ez a szerelmes történet, mint gondolnád! A vége egészen sokkoló!

0
4012

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Vannak témák, melyek napi szinten foglalkoztatják az embereket. A szerelem az egyik. Nem meglepő, hisz napi szinten találkozunk vele. Mindenkinek van egy kiszemelt, titkos szerelme. És ha nem titkos, akkor egy nyilvános. Nincs olyan ember ezen a földön, aki ne hordozna valakit a szívében, és még nem született olyan erre a bolygóra, aki meg ne próbálta volna meghódítani a szíve választottját!

evan

Az alábbi kisfilmben is egy szerelmi történet van kibontakozóban. A tanulófiú egy üzenetet firkál a padra, ami beindítja a gépezetet. Egyre izgalmasabbá válik minden nap, míg végül a két fiatal véletlenül összefut. Már a hepiendre számítanál, amikor bekövetkezik a váratlan esemény…

A te figyelmed is elhomályosította a rózsaszín köd? Hidd el, mindenki másét. Míg a kissrác azon morfondírozott, ki lehet a lány, aki üzeneteket hagy neki a padon, addig egy másik fiú, karnyújtásnyira tőle, gyilkos terven dolgozott. Senki sem vette észre!

Nem minden úgy végződik, ahogy elvárnád! És nem is minden úgy van, amilyennek látszik! Az erőszak megelőzhető, csak észre kell venni a jeleket. A kisfilm a Sandy Hook Promise jóvoltából készült, az iskolai lövöldözések megelőzésére.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved