Számos alkalommal meghallgattuk már ezt a dalt, de így még soha. Nem fogsz hinni a fülednek, de a szemednek kénytelen leszel!

0
1657

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Aki szereti a zenét, annak teljesen mindegy, milyen közegben hallgatja. Egy vérbeli zenész pedig sosem keresi az ideális helyszínt arra, hogy előadjon egy dalt, számára csupán a szenvedély a fontos, amivel azokat a dallamokat lángra lobbantja. Ezt bizonyítja az alábbi videó is, amelyben egy tehetséges fiatalember a rendkívüli adottságairól tesz tanúbizonyságot.

Amiel Orio, a Fülöp-szigeteki kissrác mindenkit elvarázsolt, akinek egyszer alkalma adódott őt meghallgatni. Egy bevásárlóközpont csarnokában telepedett le, meggyőződve arról, hogy számára ez a tökéletes hely az éneklésre. Aztán amikor megszólalt, az minden elvárást felülmúlt!

A járókelők megálltak és ámultak, csak hogy elhiggyék, nem álom az, amit látnak. A fiú a The Prayer című dalt adta elő, méghozzá két énekhangon! Magyarán, Amiel egy pokolian nehéz duettet énekelt – önmagával! A dal eredetijét Céline Dion és Andrea Bocelli adja elő, akiket imádunk. Ám a fiú torkából a kristálytiszta női hang és a kőkemény férfihang annyira hibátlanul tör elő, hogy már-már a hihetetlen hatást kelti!

Nem csoda, hogy Amiel produkciója futótűzként terjedt a neten, és rekordsebességgel jutott el emberek millióihoz a bolygón! Ha téged is lenyűgözött, oszd meg az ismerőseiddel.

https://www.youtube.com/watch?v=WkR5nU8LkHM

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved