A Terminátor viaszszobrával akartak fotózkodni. Hogy mi lett a vége? Totál meglepetés!

0
6746

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Elképzelted már, milyen érzés lehet szembetalálkozni az utcán a népszerű akcióhőssel, Arnold Schwarzeneggerrel? És, ha emelni akarnánk a tétet, és azt mondanánk, magával a Terminátorral állhatsz szemben, hogyan reagálnál? Biztosan valahogy úgy, ahogy az alábbi videó főszereplői, akiknek kijutott rendesen az adrenalinból!

A Terminátor viaszszobrával akartak fotózkodni. Hogy mi lett a vége? Totál meglepetés!

Turisták milliói látogatnak el naponta a londoni Madame Tussauds viaszmúzeumba. Itt a világsztárok élethű másai fogadják őket, amikkel a kirándulók a kedvükre fotózkodhatnak. Az egyik alkalommal viszont különleges esemény lepte meg a kíváncsiskodókat…

Amolyan kész-átverés-show módjára, a Terminátor figurája egyszer csak életre kelt! Miközben gyanútlan turisták nyomkodták a kamerájuk exponálógombját, Schwazenegger a lehető legnagyobb természetességgel üdvözölte őket. Mondanunk sem kell, hogy a másodperc töredéke alatt előbb halálra rémültek, majd hahotázásba törtek ki az emberek, akik, miután a sokkból magukhoz tértek, még örülni is tudtak az egyedi alkalomnak.

A kamu-Terminátor az utcán és a boltban is „riogatta” a járókelőket, akiket teljesen elbűvölt ez a jó kis trükk. Az átverés pedig nem érhetett másképp véget, mint a szállóigévé vált „I’ll be back!” mondattal.

MEGOSZTÁSHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!