A túlsúlyos anyuka és lánya egymást bátorítva fogott neki egy 100 napos fogyókúrás programba. Lenyűgöző lett az eredmény!

0
10296

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A túlsúlyos anya és lánya már egy ideje megpróbált lefogyni, de külön-külön egyiküknek sem ment a dolog. Egy idő után úgy döntöttek, hogy együttes erővel küzdik le a kilókat. A kihívás nem kevesebb, mint száz napig tartott.

anya-lanya-fogyas

A 49 éves Cherry Shaw élete egyik percről a másikra romokba dőlt, amikor párja az esküvőjük előtt elhagyta. A kétgyerekes nő teljesen összeomlott, és egy idő után már főzni sem volt kedve.

“Nem mozdultam ki a lakásból, nem volt kedvem az emberekhez, az ételt pedig leginkább gyorséttermekből rendeltem” – mondta Cherry, aki akkor kapott észhez igazán, amikor meglátta, hogy nem csak ő, hanem a nagyobbik lánya, a 17 éves Tessa is néhány hónap alatt nagyon sokat hízott.

Ekkor kezdtek el edzésekre járni, és odafigyelni az étkezésükre is, de mivel mindig feladták, nem sok változás látszott rajtuk. Cherry és Tessa végül egy olyan fogyókúrás programba kezdett, amelynek lényege az volt, hogy száz napon keresztül nagyon pontosan oda kellett figyelni az előírtakra. Nem csak a diétás étrend, de az edzésprogram betartása is kötelező volt.

Ezek után az életük teljesen megváltozott, a megszokott tévézés helyett például mindketten sokkal inkább az edzőterembe kívánkoztak. A kitartásuknak és az előírt szabályok betartásának köszönhetően Cherry 19 kilótól, a lánya Tessa pedig 15 kilótól szabadult meg száz nap alatt.

“Nagyon örülök, hogy sikerült ennyit fogynunk, hiszen a túlsúly igen megnehezítette már az életemet. Nem voltak barátaim, az osztálytársaim is kerültek. Most már sokkal magabiztosabb, és jobb kedvű vagyok” – mondta Tessa.

Nagyon szép eredményt értek el, de mindketten egyöntetűen kijelentették, hogy az életmódváltásnak még közel sincs vége. Hiába járt le a száz nap, ők továbbra is betartják az előírt edzéstervet.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved