Valami furcsa dolog történt a homlokával. Ettől a perctől kezdve az egész élete megváltozott!

0
8017

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Plastic egy szenzációs rövidfilm, amelyet, ha megnézünk, teljesen megváltozik a magunkról alkotott falcs képünk. Csupán 7 perc szükséges ahhoz, hogy a film hatására belenézzünk a tükörbe, és átöleljünk azt az embert, akivel egész életünkben talán a legkeményebben bántunk, vagyis önmagunk.

Valami furcsa dolog történt a homlokával. Ettől a perctől kezdve az egész élete megváltozott!

A film főszereplői Anna és Henry hosszú évek után újra találkoznak. Egyik nap megbeszéltek egy találkát, a lány pedig már délelőtt lázasan készülődik az esti viszontlátásra. Fontos tudni azt, hogy Anna régen nagyon szerelmes volt a férfiba, de sosem volt annyi bátorsága, hogy ezt közölje vele. Most pedig teljes gőzzel készült a randira, mindent megtett volna azért, hogy a legszebb arcát mutathassa a férfinak.

Miután egy csomó ruhát felpróbált, és egyik sem volt a megfelelő, gondolta, akkor legalább a sminkje legyen tökéletes. Azonban váratlanul fura dolog történik vele. Miközben az arcára alapozót kent, nagy piros foltok jelentek meg a homlokán. Nagyon dühös lett, már-már szinte őrjöngeni kezdett, amikor egyszer csak eltűntek a foltok.

De néhány másodperccel később újabb hihetetlen dolog történt. A lány, ahogy hozzáért az arcához, rájött, hogy bármerre is nyújtja, úgy marad. Kihasználván a lehetőséget, teljesen átalakította magát, olyanná, amilyen mindig is szeretett volna lenni. Azonban, a tükörbe nézve, ez a kép sem tetszett neki túlságosan, hiszen nem volt önmaga. De ekkor már túl késő volt, hiszen a férfi csengetett a kaputelefonon.

Másodpercek álltak a rendelkezésére, hogy visszaalakítja-e magát, vagy az új külsővel jelenik meg. Végül úgy döntött, hogy a régi Anna megy Henry-vel randizni. Amikor kinyitotta az ajtót, a férfi teljesen ledöbbent a lányból áradó különleges belső harmóniától és szépségtől. A belső szépségünket, amely a külsőnket is ragyogóvá varázsolja, semmilyen csodaszer soha nem pótolhatja.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!