Valósággal sokkot kapott a kislány, amikor meglátta, hogy mi van a karácsonyfa alatt! – VIDEÓ

0
949

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy texasi család igen különleges ajándékkal ünnepelte a karácsonyt. A világ egyik legnagyobb meglepetését kapták meg a szeretet ünnepén. Nézd meg, mennyire boldogok!

Karácsony a szeretet ünnepe, ilyenkor mindig megajándékozzuk azokat, akik nagyon közel állnak a szívünkhöz. Sokszor azonban nehéz olyan ajándékot találnunk, amivel igazi örömöt tudunk okozni.

Milyen a jó ajándék? Személyre szóló, egyedi, és olyan, amitől az egész szívünket felhőtlen boldogság járja át. Karácsony közeledtével, mint minden gyerek, a kis Chloe Solstad is levelet írt a Jézuskának. Felsorolta, hogy melyek azok a dolgok, melyekre a legjobban vágyik, milyen ajándékoknak örülne a legjobban. Egy igen megható dolgot is kért: “szeretném, ha anya és apa megkapná azt, amire a legjobban vágynak, vagyis egy kisbabát” – írta a kislány a levelében.

A családban már egy ideje beszélgettek arról, hogy mi lenne, ha a három lánygyerek mellé még egy kisfiút is örökbe fogadnának. A lányok nagyon örültek az ötletnek, a szülők el is indították az örökbefogadási procedúrát, azt azonban nem lehetett pontosan tudni, hogy mikorra várható a gyerek érkezése.

Egy decemberi napon a gyámhatóságtól értesítették a szülőket, hogy elérkezett a várva-várt pillanat, és mehetnek a gyerek után. Mr. és Mrs. Solstad mérhetetlenül boldogak voltak, és úgy döntöttek, hogy a lányoknak még nem árulják el a nagy hírt. Mivel már december volt úgy gondolták, hogy egy kicsit előre hozzák a karácsonyt. Feldíszítették a fát, megvásárolták az ajándékokat, és szóltak a lányoknak, hogy nézzék meg, mit hozott a Jézuska.

Amikor a lányok meglátták, hogy a fa alatt az ajándékok mellett ott fekszik az új örökbefogadott családtag, Nathan, nem hittek a szemüknek. Egyikük ugrálni kezdett, a másik sírva fakadt az örömtől, a kisebbek lány pedig egészen pontosan így fejezte ki a meglepődöttségét: “Úristen, ez igaz?! Mindjárt bepisilek az örömtől”.

https://www.youtube.com/watch?v=-q4hrbaqBDw

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!