Vidáman kacagott a kislány, ám pár perc alatt minden megváltozott! Egy világ omlott össze benne!

0
12994

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Anistyn Claire láttán elolvadsz, hiszen ennyire tündéri kisbabával ritkán találkozhatsz. Bájos, kedves, mosolygós, és ízig-vérig kislány, aki imádja az apukáját. Az alig hét hónapos kislány ezzel a felvétellel pillanatok alatt az internet sztárja lett.

Az apa és lánya a szokásos délutáni összebújós, mosolygós játékukat játszották, az anya pedig közben filmezte a hihetetlenül aranyos pillanatokat. Az apa a pokróc mögé bújt, majd hirtelen előbukkant, és ettől Anistyn hangosan kacagott.

A gyerekek egy bizonyos életkorban imádják ezt a nagyon aranyos játékot. Egyszer azonban, nagy meglepetés történt, amikor az apa előbújt a pokróc mögül. Az eddig hosszú szakállas apuka, levágatta a szakállát, és most úgy nézett ki, mintha teljesen kicserélték volna. Ettől a kislány nagyon meglepődött, mondhatni fel sem ismerte, és már egyáltalán nem volt kedve mókázni. Inkább elbújt volna az “idegen” apuka elől.

Annyira aranyos volt, ahogy szegénynek ráfagyott az arcára a mosoly. Elég sok időbe került, míg az apuka végül rávette, hogy valójában ő ugyanaz a férfi, aki azelőtt volt, és nem kell félni tőle.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!