Kettévágott egy kenyeret, majd különleges hozzávalókkal tett rá! A végeredmény mutatós és nagyon finom!

0
1898

Ha épp nem tudjuk, hogy mit dobjunk össze ebédre, vagy egy meleg vacsorára várunk, az alábbi finom fogást mindenképp készítsük el. Kinézetre ínycsiklandozó, az illata mennyei, és ha beleharaptunk, a világot is más színben fogjuk látni.

kenyer2

A friss veknit különböző finomságokkal szórjuk meg, egy kis időre betesszük a sütőbe, és már élvezhetjük is a világ egyik legfinomabb ételét. Aki szereti a pirított, sajtos, de könnyű eledeleket, annak biztosan be fog jönni. Sőt, ezzel még egy pizzaimádót is levehetünk a lábáról vele.

Hozzávalók: 1 kisebb kenyér, 1 bögre majonéz, 2 teáskanál apróra vágott friss zöldpetrezselyem, 2 teáskanál apróra vágott újhagyma szár, 1-2 gerezd szétzúzott fokhagyma, 1 csipet bors, 1 pár csepp citromlé, ½ csésze bacon, sajtszeletek, 1 csésze mozzarella,

Elkészítés: vágjuk ketté a kenyeret, majd tegyük 2 percre az előmelegített sütőbe. Keverjük el a majonézt, a zöld petrezselymet, a fokhagymát, a hagymát, a borsot, és a citromlevet. Ezzel a masszával kenjük meg a közben kissé megpirult kenyereket. Borítsuk be sajtszeletekkel, szórjuk meg az apróra vágott szalonnával, zöld hagymával, reszelt sajttal, majd tegyünk rá egy kevés őrölt piros borsot.

Majd tegyük kb. 15 percre, amíg a tetején megpirul a sajt, előmelegített sütőbe.

Ceva bun si delicios! Va place ?

Intrati si voi in comunitatea Sunt Gospodina

Közzétette: Sunt Gospodina – 2016. október 14.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved