4 biztos jele annak, hogy találkoztál már a másikkal egy előző életben!

0
1675

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Vannak bizonyos pillanatok az életünkben, amikor úgy érezzük, hogy ezzel a személlyel egészen biztosan találkoztunk már. Pedig teljesen idegen számunkra az illető, és mégis igen erős, megmagyarázhatatlan köteléket, és szimpátiát érzünk a másik iránt. Minden bizonnyal ezek az érzések azt jelzik, hogy már találkoztatok vele előző életetekben.

elozo-eletek-jele

Ha valakivel nagyon egy hullámhosszon vagytok, azonos az energiaszintetek, befejezitek egymás mondatait, kitaláljátok egymás gondolatait, az egy olyan köteléket rejt, ami még előző életedben alakulhatott ki.

Nézzük, melyik az a 4 biztos jel, amely arra utal, hogy találkoztatok előző életetekben is.

1. Nem érzed az idő múlását

– ha vele vagy olyan, mintha valósággal elröppenne az idő, soha egyetlen percig sem érzed úgy, hogy unatkoznál mellette, vagy a terhedre lenne. Bármi, amit együtt csináltok, vagy az órákig tartó beszélgetések teljesen el tudják feledtetni veled a világ összes problémáját.

2. Úgy ismered a másikat, mint a saját tenyered

– szavak nélkül is megértitek egymást, tudod, hogy mire gondol, mit szeretne, mit érez. Pusztán a gesztusokkal, és mozdulatokkal is tudtok kommunikálni.

3. Rezonáltok egymással

– az egyik legbiztosabb jel, hogy mindketten úgy érzitek, hogy már találkoztatok valahol, valamikor. Valósággal elválaszthatatlanok vagytok, és mindketten nagyon élvezitek egymás társaságát.

4. Csordultig van a kapcsolatotok érzelmekkel

– a nagyon szoros barátságokban is rengeteg érzelem lehet. Ha úgy érzed, hogy kellemesen érzed magad a barátod társaságában, és kapcsolatotok leginkább az érzelmekre alapszik, akkor minden bizonnyal már találkoztatok előző életetekben. Az is előfordulhat, hogy egyszerre sírtok, vagy nevettek, pedig nem is tartózkodtok éppen egymás társaságában.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!