Ez az idős asszony a nyelvével gyógyítja a betegek szemét – VIDEÓ

0
8919

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Bosnia-Hercegovinában él egy nagyon idős asszony, Hava Celebic. A 80 éves nő egy egyedülálló, és már-már bizarrnak mondható technikával gyógyítja a hozzá forduló beteg embereket: mégpedig úgy, hogy azok szemgolyóját nyalogatja!

Az emberek elmennek Hava Celebic házába, itt zajlik a gyógyítás. Az idős hölgy egy kis alkohollal lefertőtleníti a nyelvét, és kezdődik is a gyógyítási folyamat, ami abból áll, hogy szó szerint körbenyalogatja a panasszal hozzá forduló beteg emberek szemgolyóját.

Az öregasszony eltávolítja a betegek szemében levő idegen elemeket is, mint például az üveg-, ólom, szén-, vagy fadarabokat. Hava Celebic azt állítja, hogy eddig több, mint 5000 olyan embert gyógyított meg, akiről már az orvosok is lemondtak. Ezt az ősi módszert még gyerekkorában tanulta az idősebbektől, de attól fél, hogy, ha ő meghal, akkor a feledés homályába merül az egész.

“Sajnos nincs akinek továbbadjam ezt a technikát, mert a fiatalabbak már utálattal gondolnak arra, hogy a nyelvükkel megérintsék valakinek a szemgolyóját” – mondja az idős hölgy.

Hava gyógyítóasszonyt világszerte ismerik, Oroszországtól, Amerikáig érkeztek már hozzá páciensek. A szegényektől soha nem vesz el pénzt, csak annak kell fizetnie, akinek van rá pénze. Ez utóbbi esetben egy kezelés megközelítőleg 10 euróba kerül.

Az alábbi videóban megnézhetjük, hogyan is működik pontosan ez a technika.

https://www.youtube.com/watch?v=un4t-Wlm5u0

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!