Ilyen a férfi, akit egy apa a lányának szán – 7 fontos tanács a férjet kereső lányoknak

0
490

Senkit sem lepünk meg azzal, ha kijelentjük, a lányos apák a legszőrösszívűbbek a világon! Amikor pasiról esik szó, képesek túlzásokba esni, és a legaprólékosabban szemügyre venni azt a férfipéldányt, aki a lányuk közelébe férkőzik.

Ilyen a férfi, akit egy apa a lányának szán - 7 fontos tanács a férjet kereső lányoknak

Másfelől, a lányos apák a legszeretőbbek a világon! A lelkük vajból van, és a csillagokat is lehoznák az égről, csak hogy boldognak láthassák a pici lányukat. Éppen ezért, pontosan tudják, nekünk, nőknek, mire van szükségünk. Ezt pedig a közismert írónő és blogger, Raquel Isabelle de Alderete édesapja fogalmazta meg a legjobban.

1. Egy férj legyen vicces

– randizz a fiúval, ha boldoggá tesz. De csak akkor menj hozzá, ha úgy meg tud nevettetni, hogy a hasad is fáj bele. És akkor légy a felesége, ha mosolyt tud csalni az arcodra, miközben a világ épp összedől. Az élet tele van fájdalommal, ezért bizonyosodj meg róla, hogy olyan ember van melletted, akivel ez a fájdalom elviselhetővé válik. Az élet ugyanakkor unalmas is, ezért olyasvalakit találj, aki a banális dolgokban is meglátja a humort.

2. Egy férfinak legyen sebhelyes a keze

– ezek ugyanis a harc jelei. Ha alkot, azzal áldozatot hoz, a sebhelyei pedig azt bizonyítják, meg tudja védeni magát. Amennyiben még sosem harcolt semmiért, akkor barátoztasd össze annak a gondolatával. De ne menj hozzá, ha egy karcolástól is kiborul.

3. Mielőtt még igent mondanál, dühítsd fel. Ijeszd meg, hadd, hogy vágyakozzon, engedd, hogy legyen beteg. A stressz megváltoztatja az embert.

– Tudd meg, hogy iszik-e, és ha igen, itasd le. Sokkal többet megtudsz így a gondolatairól. Fedezd fel a káros szenvedélyeit, és derítsd ki, hogy azok fontosabbak-e nálad. Az embereket nem tudod megváltoztatni… ha gyűlölöd, amiért így viselkedik, 8 év múlva annál is jobban fogod! Hiába őrülsz meg érte, ez mit sem változtat azon, hogy két ember nem illik össze.

4. Bízz az ösztöneidben

– ha egyszer is elbizonytalanít, ne keress mentségeket. Csak állj fel, és menj tovább. Sokkal fontosabb a biztonság, mint a bánkódás.

5. Ha előbb van a pénz, mint te, akkor mindig is az utolsó helyen maradsz

– hogy nem tudja megengedni magának azt, amit szeretnél, az egy dolog. Viszont ha úszik a pénzben, és mégsem költ egy tábla csokira, az már teljesen más. A pénz és a szerelem örökös ellenségek. A válások 62%-át is anyagi gondok eredményezik.

6. Az, ahogyan az állatokkal törődik, hű tükre annak, ahogy a gyerekekkel fog

– ha kezet emel egy állatra, csomagolj és menj! Az állatok csak feleannyira idegesítőek, mint a gyerekek. A türelem ritka kincs, ám annál fontosabb. Ha rosszul bánik egy kutyával, nem a megfelelő apajelölt a gyerekeidnek.

7. Ha nem imád, nem is érdemel meg

– te a kislányom vagy, és tökéletesnek születtél. Ha ő ezt nem veszi észre, az ő vesztesége. Amennyiben azt várja el tőled, hogy megváltozz, maradj sziklaszilárd, és meg se mozdulj. Úgy vagy csodálatos, ahogy vagy!

Ennél szebb útravalót senki sem adhat egy lánynak…

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved