KezdőlapBulvárA Kispál és a Borzzal búcsúzott az orfűi EFOTT fesztivál

A Kispál és a Borzzal búcsúzott az orfűi EFOTT fesztivál

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Minden előzetes számítást felülmúlt a 2010-es EFOTT: a tavalyi rekordot megdöntve öt nap alatt 68 512 résztvevője volt az orfűi fesztiválnak. A fiatalok fájó szívvel bontottak sátrat és hagyták el a csodálatos helyszínt.

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának zárónapja is kivételes programmal szolgált. A Ladánybene 27 és a Ganxsta Zolee és a Kartel EFOTT-on adott jubileumi nagykoncertjei után hasonlóan meghatározó pillanatok következtek: a Kispál és a Borz utoljára lépett fel hazai pályán.

Előtte azonban a Belmondo és a Belga táncoltatta meg a fiatalokat.
A Kowalsky meg a Vega koncertjén már zsúfolásig telt a nagyszínpad előtti tér, a Kispál és a Borz utolsó „hazai” fellépésére pedig már egy gombostűt sem lehetett leejteni a fesztivál területén. Még a színpadokat elválasztó úttestek is megteltek fiatalokkal, akik együtt énekelték a zenekarral a jól ismert dalokat.

A fesztivál záró napján közel 18 ezren buliztak, és búcsúztak az idei EFOTT-tól, amely minden eddiginél nagyobb tömeget vonzott. Az új számítógépes beléptető – és nyilvántartó rendszernek köszönhetően a szervezők már látják a résztvevők pontos számát, amely megdöntve a tavalyi rekordot 68 512 főt mutat.

A fesztivál szervezői az EFOTT ideje alatt egy jelentős támogatóra is szert tettek: a kánikulában gazdag időjárásra, amely a zenei élmények mellett igazi nyaralássá varázsolta az Orfűn töltött napokat.

EFOTT – csak szabadon…

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet