KezdőlapBulvárAz 5 éves rákos kisfiú bocsánatot kért az édesanyjától, mielőtt meghalt volna...

Az 5 éves rákos kisfiú bocsánatot kért az édesanyjától, mielőtt meghalt volna a szülei karjai közt: „Annyira sajnálom”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Charlie Proctornál még 2016 februárjában diagnosztizálták a ritka daganatot, ami a májában alakult ki.

Charlie Proctor mindössze 5 éves volt, amikor meghalt, miután 2 évvel korábban egy ritka rákos daganatot, hepatoblastomát diagnosztizáltak nála. A hepatoblastoma a májból kiinduló rosszindulatú daganat, amely a magzati korra jellemző májsejtek kóros burjánzásából jön létre, és általában kisgyerekeket (csecsemőkortól körülbelül 3 éves korig) érint.

A kisfiú édesanyja, aki Angliából, Lancashire egyik falujából származik, megosztotta utolsó közös pillanataik szívszorító történetét.

Megosztott egy képet kisfiáról ezzel a képaláírással: „Az utolsó kép, amit megosztok Charlie-ról”, és szívszorító üzenetben emlékezett meg arról, mennyit változott az ő tündéri kisfia az elmúlt két évben.

„Már egyáltalán nem úgy néz ki, mint Charlie. Olyan sovány, érzem apró kis testének minden csontját, beesett az arca, a szemei. Hová lett az én pufók kisbabám? Születésétől fogva pufók volt. 4,3 kilóval született. Ő volt a legennivalóbb kisbaba a világon! Azt akarom, hogy mindenki úgy emlékezzen Charlie-ra, amilyen volt. Azt akarom, hogy emlékezzenek rá, hogy nézett ki, milyen pimasz volt, milyen vidám és néha milyen kis mogorva, mert Charlie most egyáltalán nem ilyen. Szomorú, fáradt, elege van és depressziós. Ma nagyon izgatott volt, le akart feküdni, aztán felült, aztán megint lefeküdt, aztán át akart ülni a babzsákba, majd a kanapéra, aztán újra fel akart menni az emeletre, az ágyba, és így tovább. Charlie egy ponton felém fordult, és csendes, lihegő hangon azt mondta: „Anyu, úgy sajnálom.”

Bocsánatot kért, mert megint át akart ülni egyik helyről a másikra, és úgy érezte, ezért bocsánatot kell kérnie. Így most már tudom, hogy egy kicsit úgy érzi, mintha az utunkban lenne. Megszakadt érte a szívem! Egy gyereknek sem lenne szabad azt éreznie, amit Charlie érez. Egy szülőnek sem kellene végignéznie, ahogy a gyereke lassan meghal. Látni, ahogy fokozatosan romlik az állapota, a legfájdalmasabb dolog, amit bárki érezhet. Ha Charlie-nak valóban mennie kell, azt kívánom, bárcsak az angyalok már hetekkel ezelőtt elvitték volna, mielőtt még tovább szenvedett volna. Az AFP (alpha-fetoprotein) értéke már olyan magas, hogy a gép már nem tudja kimutatni. A májfunkciói ugyanolyanok, kivéve a bilirubin termelést, ami megduplázódott, és ettől Charlie bőre besárgult. Ezután minden frissítésben olyan képeket osztok meg Charlie-ról, amik a jobb napokon készültek.” – írta az édesanya.

A kisfiú szerettei próbáltak pénzt gyűjteni, hogy az Egyesült Államokba utazhassanak kezelésre. Charlie története olyan amerikai hírességekhez is eljutott, mint például Pink, az énekesnő 10 ezer fontot adományozott Charlie megsegítésére. De a kisfiú sajnos 2018 novemberében elhunyt. Édesanyja, Amber Schofield, érzelmes bejegyzést tett közzé a Facebookon. Azt írta: „A karjaim közt halt meg, miközben az édesapja is átölelt minket.”

„A legjobb barátom, aki az egész világot jelentette nekem, Charlie, tegnap este 23:14-kor vette az utolsó lélegzetét. Fáj a szívünk. A világ elveszített egy hihetetlen kisfiút. Nem csak nekünk jelentettél hatalmas inspirációt, de több ezer embernek szerte a világon. Megmutattad nekem, mit jelent a szeretet valójában. Most itt az ideje, hogy elrepülj. Annyira büszke vagyok rád. Olyan keményen küzdöttél. Örökké hiányozni fogsz nekem, kisbabám. Szép álmokat.” – írta a gyászoló édesanya még 2018-ban.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet