Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Csaknem 6 éven keresztül A dadus volt a legkedveltebb sorozat a világon, népszerűsége olyan magas volt, hogy még a mai napig játsszák, Magyarországon nemrég a Prime adta. Annak ellenére, hogy mindenki Fran dadusért volt oda, C.C. Babcock-ért is sokan rajongtak, főleg azért mert Lauren Lane tökéletes alakítást nyújtott.

Így néz ki ma A dadus című sorozat egykori szereplője

A sorozatban C.C. Babcock volt Fran Fine riválisa, Maxwell Schefield üzlettársa. Mindkét nő odáig volt a férfiért, C.C. Babcock mindent megtett, hogy megkaparintsa magának a színházi igazgatót.

A dadus című sorozat lejárta után Lauren Lane kisebb sorozatszerepeket vállalt, ám annál sikeresebb volt a színpadon.

A színésznőt utoljára 2004-ben láthattuk a televízióban, A Dadus különkiadásában, amikor ismét találkozott egykori kollégáival, hogy megünnepeljék a sorozatot. A “The Nanny Reunion: A Nosh to Remember”-ben a színészek arról beszéltek, hogy hogyan változtatta meg életüket a sorozat, és hogy azóta mi történt velük.

Lane ritkán posztol a közösségi oldalakon, de azért sikerült róla egy aktuális fotót találnunk. És azt már láttad, hogy hogy nézneki ki A Dadus gyerekszínészei? Ha még nem, itt megnézheted.

Így néz ki ma C.C. Babcock. Ha arra vagy kíváncsi, hogy néz ki A Dadus napjainkban, itt megnézheted!

HAPPY BIRTHDAY LAUREN LANE! 🍀💖🍾🎂🎁🎊 #laurenlane #ccbabcock

A post shared by THE NANNY 💗 11.5k (@thenanny_) on

Ha kedved támadt nosztalgiázni, nézd meg A dadus első részét:


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!