Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Minden ünnepkor műsorra tűzi valamelyik televíziós csatorna a nagy sikerű „Dennis, a komisz” című vígjátékot. Én meg sem tudom mondani, hogy hányszor láttam már, de mindig derűsen képes vagyok újból és újból végignézni.

dennis-a-komisz

Mason Gamble, a Dennist alakító rosszcsont, 6 éves korában kezdte karrierjét a filmiparban, amikor Harold Ramis szerepet ajánlott neki, méghozzá a nagy hírű Walter Matthauval játszhatott.

Dennis szerepére 20.000 gyerek nevezett be, közülük választották ki Masont, aki alakításával az egész világ szívét meghódította. A „Dennis, a komisz” forgatásai alatt két fogát is elvesztette, ezért egész idő alatt tettfogakat viselt.

Annak ellenére, hogy Harold Ramist elkerülte a gyereksztárok átka, a színész karrierjében egyetlen szerepben sem volt képes kitörni.

dennis-a-komisz2

Mason Gamble

Mason Gamble

Mason játszott többek között a “Just in Time”(1996), “Bad Moon”(1996), “Spy Hard”(1996) és a “Gattaca”(1997) alkotásokban.

Fotók: imdb.com

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!