Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Tíz évvel ezelőtt Leonardo DiCaprio és Kate Winslet párt alakított a 11 Oscar díjjal jutalmazott Titanic című filmben. Most, a két színész ismét egy alkotásban tűnik fel, ahol szintén közös szerelmi jelenetben volt részük.

A filmet Kate Winslet férje, Sam Mendes rendezi, és Richard Yates 1961-ben kiadott regényére épül. A történet az 50-es évekre repít vissza, Conneticutba, ahol egy házaspár rájön, hogy az amerikai álom akár egy rémálom is lehet.

A filmben erotikus jelenetre is sor kerül DiCaprio és Winslet között, mindez pedig a színésznő férje előtt.

“Nagyon lámpalázas voltam. Sam ott volt és irányított . Muszáj volt helyt állnom. Leonak nem esett nehezére a jelenet eljátszása.” – nyilatkozta a People magazinnak a színésznő.

“Nem vagyunk már gyerekek. Idő közben több filmben is játszottunk.” – nyilatkozta Leonardo DiCaprio, a film Los Angelesi premierjén.

A filmben való szerepléséért a színésznőt Golden Globera jelölték. “Többször jelöltek már, de eddig még sosem nyertem. Azt hiszem tudok nyerni és még örülök is neki. Ez a legjobb lecke.” – nyilatkozta Kate Winslet.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!