KezdőlapBulvárPletykaA 10 leghíresebb meleg sztárpár és gyerekeik

A 10 leghíresebb meleg sztárpár és gyerekeik

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Semmi kétség nem fér hozzá, hogy a lent felsorolt sztárpárok teljes tagjai a társadalomnak. Cikkünkben a 10 legismertebb meleg sztárpárt mutatjuk be nektek, akik közös családot alapítottak.

Fotó: zimbio.com

1. Matt Bomer és Simon Halls

Matt Bomer sosem tagadta szexuális hovatartozását, de egészen 2012 februárjáig nem beszélt nyiltan melegségéről.

A White Collar sztárja párjával Simon Halls-al három közös gyereket nevel. Mindhárman béranyuka segítségével jöttek a világra, ketten közülük ikrek.

Fotó: JustJared

2. Neil Patrick Harris és David Burtka

Azt hiszem Neil Patrick Harrist senkinek sem kell bemutatni. Az Így jártam anyátokkal című sorozat sztárja és barátja David Burtka két gyönyörű gyermek édesapja, mellesleg mindketten 37 évesek.

Fotó: spokeo.com

3. Cat és Jennifer Cora

Cat Cora 13 éve van együtt barátnőjével, (aki most már a felesége is) akivel négy gyereket nevelnek együtt: Zora, Caje, Thatcher és Nash.

Fotó: blackgaygossip.com

4. Wanda és Alex Sykes

Wanda 2008-ban fedte fel szexuális hovatartozását, azóta össze is házasodott barátnőjével, akivel 2006 óta vannak együtt. A pár két gyönyörű gyereket nevel együtt.

Fotó: radaronline.com

5. Rosie O’Donnell és Michelle Rounds

Annak ellenére, hogy Rosie O’Donnelnek és Michelle Roundsnak nincs közös gyermeke, előbbinek van pár csemetéje. Mindezek ellenére szép családot alkotnak.

Fotó: goobuzz.com

6. Cynthia Nixon és Christine Marinoni

Cynthia Nixon a Szex és New York című sorozatban nyújtott alakítása után vált híressé, azóta mindenki tudja, Miranda leszbikus. Partnerével, Christine Marinonival boldog családot alkotnak. Első közös gyermekük 2011-ben jött a világra.

Fotó: star.gr

7. Ricky Martin és Carlos González Abella

Ricky Martinnak két ikerfia van, Matteo és Valentino, akik egy béranyuka segítségével jöttek a világra. Noha az elején a nők egykori bálványa, aki ma már nyiltan vállalja homoszexualitását, egyedül nevelte két fiát, ma ez már nem így van. Az énekes 2011-ben találkozott jelenlegi barátjával, Carlos-al, akivel 2012 januárjában össze is házasodott New Yorkban.

Fotó: zimbio.com

8. Jane Lynch és Lara Embry

Jane Lynch a Glee című sorozatban vált számunkra ismerté, noha azelőtt is ismert volt az Államokban. A sorozatsztár sokak kedvence, melegségét sosem rejtette véka alá. 2012-ben hozzá ment Lara Embry-hez, jelenleg három örökbefogadott gyermek szülei.

Fotó: qclick.us

9. Dan Savage és Terry Miller

Dan Savage régóta harcol a melegek jogaiért, ezek mellett író, újságíró és lapkiadó. 2005-ben ment hozzá barátjához, Terry Millerhez, akivel később elindították az It Gets Better projektet. Egy közös örökbefogadott fiúk van.

Fotó: celebitchy.com

10. Elton John és David Furnish

A lista utolsó tagját sem kell senkinek bemutatni. Elton John 1976-ban ismerte be, hogy biszexuális, később, 1988-ban bevallotta, hogy meleg. 2005-ben férjhez ment David Furnish-ez, akivel egy közös gyerekük van.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet