Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Madeline Zima 8 évesen lett sikeres, amikor A Dadus című komédia sorozatban megkapta az egyik főszerepet.

Annak ellenére, hogy igen fiatalon kezdte hollywoodi pályafutását, Madeline Zima sikeresen vette az akadályokat, a legtöbben pedig még mindig úgy emlékeznek rá, mint Grace Sheffield A Dadus című sorozatból.

Amikor feltűnt a TV képernyőkön Madeline még kislány volt, a népszerű sorozat hat évad után ért vége, ennek ellenére Madeline Zima tovább folytatta hollywoodi karrierjét. Immár 13 évvel a sorozat befejeződése után a kicsi Grace érett nővé cseperedett, a férfiak csak úgy hevernek a lábai előtt.

Madeline Zima több sorozatban is szerepet kapott. Játszott a Gilmore Girls, a Hetedik mennyország, a Szellemekkel suttogó, a Grace klinika vagy éppen a Hősök című sorozatokban.

Miután bebizonyította, hogy a kisebb szerepekben is megállja a helyét, Zima megkapta karrierjének egyik legnehezebb szerepét. Mia Lewis szerepében David Duchovny oldalán játszott a Kaliforgia című sorozatban, ahol egy fiatal lányt alakít, aki elcsábítja a nőcsábász írót.

Akik követték a sorozatot, azok láthatták amint Madeline Zima érett nővé cseperedett, akinek semmilyen titka nincs a nézők előtt.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!