KezdőlapBulvárPletykaŐk a legjobban kereső fiatal énekesek

Ők a legjobban kereső fiatal énekesek

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Kik azok a sztárok, akik a tavaly legtöbbet kerestek? A választ lentebb megtaláljátok, és minden bizonnyal nem lesztek meglepve, a Forbes magazin toplistája következik.

Az első 5 helyezett egyáltalán nem meglepő, a nők fölényben vezetnek a zeneiparban. A Forbes figyelembe vette a koncerteladásokat, tehát a turnékat is beleszámították, de nem maradtak ki a filmbevételek, értékpapírok és reklámszerződések sem. Íme mennyit kerestek a sztárok 2011 május-2012 május között.

5. Az utolsó helyen Katy Perry áll, aki 27 évesen 45 millió dollárt keresett. Az énekesnő nemcsak a Teenage Dream albumból kapott nyereséget, hanem a Part of Me filmből is. A film debütálása ismét a Billboard toplista élére taszította az albumot, egyből a második pozícióra, kielőzve ezzel Justin Bieber Believe című albumát, ami igencsak szép teljesítmény egy 2010-ben kiadott albumra nézve.

4. A következő pozíción Lady Gaga áll, aki 26 évesen 52 millió dollárt keresett egy év alatt. Gagának van a legtöbb rajongója a Twitteren, több mint 50 millióan követik a Facebookon, nemrég pedig saját közösségi oldalt indított. Kétség kívül Lady Gaga a 21. század legbefolyásosabb celebje.

3. 24 évesen 53 millió dollárra szert tenni egy év alatt nem kis teljesítmény, ezt bizonyára Rihanna is tudja. Az énekesnő évről évre képes megújulni, sorra a toplisták élén szerepel slágereivel. Koncertjei mellett a Nivea és a Vita Coco víz reklámarca.

2. Az ötös toplista egyetlen férfi tagja, már ha lehet így nevezni az alig 18 éves Justin Biebert. A kanadai származású énekes alig egy év alatt 55 millió dollárt keresett. Bieber nemcsak a zenében jeleskedik, de a befektetési piacon is helyt áll, hiszen részvényei vannak az Enflick, Tinychat és Spotify cégeknél. Gaga után őt követik a legtöbben a Twitteren, Baby című videóklipje pedig a Youtube legnézettebb videója lett. Idén ismét nyakába veszi a világot, azok után, hogy megjelent Believe című albuma.

1. Az első helyen Amerika új üdvöskéje áll, aki nem más, mint Taylor Swift. A 22 éves énekesnő egy év alatt 57 millió dollárt keresett. Swift nemrég turnézott, 65 koncertet adott, ezzel pedig rekordbevételt termelt, csaknem 1 millió dollár ütötte a markát. Természetesen a CoverGirl reklámarca, így innen is búsás bevételt kap, de Speak Now című albuma még mindig szépen hoz a konyhára. Idén ősszel pedig kiadja negyedik albumát.

A Forbes toplistáján helyet kapott még Adele, Lil Wayne, de Kristen Stewart, Taylor Lautner és Robert Pattison sem maradt le.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet