Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Megtaláltad a tökéletes pasit, de még egyetlen dolgot kell kiderítened: mennyire jó az ágyban. Jó hír, hogy nem kell sokat várnod, mivel a testbeszéd és a gesztusai elárulják róla azt is, milyen az ágyban.

Jól csókol
Ha nem fedezi fel a szád minden zegét zugát, csupán szenvedélyesen csókol, tele van gyöngédséggel, olyan pasiról beszélünk, akivel mindenképpen ágyba szeretnél bújni! Egész biztosan figyelmes lesz veled, gyengéd és romantikus, a szexuális aktus pedig nem lesz mechanikus és érzelemmentes.

Jól mozog a táncparketten
Nem azt kell érteni ezalatt, hogy a kiszemelt pasi robotként táncolt. Ezek a mozdulatok inkább a hormonjaiktól túlfűtött fiatalokra érvényesek. Ha újdonsült barátod imád szenvedélyesen táncolni, ha olyan mozdulatokat végez, amelyekkel levesz a lábadról, megvan a főnyeremény! A vele töltött éjszakák tele lesznek szenvedéllyel!

Mellette szexisnek érezheted magad
Ha királylánynak megfelelő bánásmódban részesít, anélkül, hogy bármit is akarna, megbecsül és bókokkal halmoz el, az ágyban is hasonló viselkedése lehet, testeddel. Gondolj bele milyen érzés lehet, amint végigsimul a testeden és úgy csókol, mintha csokoládéból volnál!

Jó illata van
Az általa használt parfüm mindenképpen felületes érzéseket kelt benned. De a parfümválasztás elárulja róla mennyire figyel oda a higiéniára és saját testére. Ha néha izzadságszaga van kellemetlen meglepetésekben lehet részed akkor, amikor leveszi a ruháit.

Csunyán beszél
Ha a barátod tréfás szexuális megjegyzéseket tesz és még jól is csinálja, mindenképpen jó dolog. Ez azt jelenti, hogy nem lesznek problémái kiaknázni szexuális étvágyadat az ágyban. Sőt, a suttogásai és mondatai amelyeket mond, az ágyban is alkalmazhatja. Tudja ő mit beszél!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!