Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

frizura25

Mi újat tud hozni frizuratémában a 2013-as év? Tulajdonképpen ugyanazt, mint a 2012, csak más felállásban. Vagyis, idén divatos lesz az penge-egyenes haj, valamint az extra-rövid frizura.

Egyenes haj

Az idei év egyik legmenőbb frizurája! Nagyon egyszerű a megvalósítása. Nem kell hozzá egyéb, mint egy minőségi hajvasaló, hogy a frizurád minél tovább tartson, és egyenes maradjon, akár a penge. Ha követni szeretnéd a rivaldafényben felcsillanó hajviseleteket, akkor jó helyen jársz – ezt a típusú frizurát ugyanis sok divattervező használta a kollekcióinak bemutatásán.

egyenes-haj

Ápolt fürtök

A legszebb frizura az egészséges haj – erről sose feledkezz meg! Először is, a fodrásznál modern frizurát vágass magadnak, amelyet a későbbiekben is ápolnod kell. Válassz tápláló hajbalzsamot, amely javít hajszálaid minőségén, ezáltal azok fényesebbek és egészségesebbek lesznek, így a frizurád is ragyogni fog.

egyenes-haj2

Hátrakötött tincsek

2013-as „újdonság” a hátul összefogott, elölről elválasztott két tincs is, amelyet gyorsan, könnyen el lehet készíteni, és bármilyen alkalomhoz, bármilyen öltözékhez és életkorhoz is tökéletesen illik. Fésüld ki a hajad, majd kétoldalt, elölről, válassz el egy-egy tincset, és vidd hátra, majd fogd őket össze egy hajtűvel. Indulhatsz is!

frizurak2013

Nedves haj

Légy merész, és próbáld ki idén te is a nedves hajból elkészített frizurát. Végülis az a lényege, hogy szárítás nélkül viseld a hajad, nedvesen. Rendezd el a tincseidet, és akár fel-feltűzhetsz belőlük kedved szerint. De fontos, hogy a vizes hatás megmaradjon.

modern-frizura

Dús, elsimított haj

Diák- és egyetemistalányoknak ajánlott ez a frizura, amelynek fő jellemzője a volumen. Szárítsd úgy a hajad, hogy a töveknél legyen dús, majd simítsd hátrafelé, esetleg az arcodba, a végeknél lelapítva.

modern-frizura2

Egy másik variáns, hogy vigyél fel a tövekre hajgélt, majd fésüld az egészet hátra.

frizurak

Extrarövid haj

Nagyon közkedveltté vált 2013-ban a rövid frizura, de annak is a legrövidebb változata. A hajadra vigyél fel olyan készítményt, amitől az nedvesnek tűnik, majd fésüld az egészet hátra.

frizurak2

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!