Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

karacsonyi-manikur5

Téged is elragadt az ünnepi hangulat? Ha a karácsony már belopta magát a szívedbe és a lakásodba, engedj a bűvöletének, és add át neki a körmeidet is! Öltöztesd hát ünneplőbe a kacsóid, használd a fantáziád, és fess elképesztő mintákat a körmeidre, az évszak tulajdonságaiból merítve ötleteket.

Hóemberkék, karácsonyfák, nyalókák vagy hópihék – csak néhány azon közkedvelt motívumok közül, amelyek jól mutatnak a körmeiden is. Csupán egy kis kézügyességre van szükséged, de ha nem megy, vidd magaddal a kinyomtatott mintát, és a manikűr-szalonban biztosan segítő kezekre találsz.

Hacsak nem szerzel be kész matricákat. Ez ugyanis a legegyszerűbb megoldás arra, hogy te magad készíthesd el otthon álmait manikűrjét. Vigyél fel a kívánt színű körömlakkból legalább egy réteggel, majd száradás után ragaszd rá a lehúzósokat. A jobb tartás érdekében, nem árt egy átlátszó lakk-réteget is rákenned a körmeidre. Ilyen „stickereket” találsz a kozmetikumokat forgalmazó boltokban, vagy rendelhetsz belőlük online is!

Rajzolj. Ha jól forgatod az ecsetet a kezedben, a speciális lakkokkal akár te magad is megfestheted a kívánt alakzatot körmeidre. Válassz vékony ecseteket, amelyekkel a legkisebb részletekig megrajzolhatod a formát. Pepecs munka, de a végeredmény megér egy próbát!

Fordulj szakértőkhöz. Ha az előbb bemutatott két lehetőség egyikét sem érzed igazán magadénak, íme a harmadik, a legeslegkönnyebb: kérj előrejegyzést a kedvenc szépségszalonodban, és bízd a munkát a szakértőkre.

Hogy némi ötlettel is szolgáljunk, az alábbiakban pár modellt gyűjtöttünk össze neked, amelyek közül bártan válogathatsz. Jó készülődést! 🙂

karacsonyi-manikur1

karacsonyi-manikur2

karacsonyi-manikur3

karacsonyi-manikur4

karacsonyi-manikur6

karacsonyi-manikur7

karacsonyi-manikur8

karacsonyi-manikur9

karacsonyi-manikur10

karacsonyi-manikur11

karacsonyi-manikur12

karacsonyi-manikur13

karacsonyi-manikur14

karacsonyi-manikur15

karacsonyi-manikur16

karacsonyi-manikur17

karacsonyi-manikur18

karacsonyi-manikur19

karacsonyi-manikur21

karacsonyi-manikur22

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!