KezdőlapÉletmódDivatDivatos frizurák 2010: Cseréld a szőkét barnára

Divatos frizurák 2010: Cseréld a szőkét barnára

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Úgy tűnik a gazdasági válság a hírességeket is lecsendesítette, és nem azért, mert nekik nincs pénzük, hanem mert egyszerűen a társadalom már nincs úgy oda a szőkékért mint ezelőtt. Sok híresség, aki eddig szőke tincseivel hívta fel magára a figyelmet, áttért a barna hajszínre, ami komolyabb és csendesebb státust adhat egy nőnek. Fedezd fel te is ezeket a hírességeket és meríts ötleteket.

RÖVID HAJRA
Híresség: Agyness Deyn
Szín: barna, gesztenyeszínű tincsekkel
Frizura: pixie cut

Kék színű szemekkel, mint amilyen Agynessnek van soha nem ronthatod el. Ha a szőke hajszín, amit előtte viselt kiemelte kék szemeit, a mostani barna még több volument adott hajának, és kiemeli porcelánszínű bőrét. Ha a rövid haj viselését kedveled, az Agyness által viselt barna a neked való.HULLÁMOS HAJRA
Híresség: Fergie
Szín: barna, gesztenyeszínű tincsekkel
Frizura: lépcsőzetes, a váltol kezdve

Fergie is felhagyott szőke hajviseletével és inkább áttért a barna színre, amelyet gesztenyeszínű tincsekkel kombinált. Ezek szerepe, hogy még jobban kikerekítse a hullámos hajat, ezzel pedig természetességet kölcsönözve neki. Ezt segíti elő a lépcsőzetes hajvágás is.

EGYENES HAJRA
Híresség: Mischa Barton
Szín: közepes barna
Frizura: lépcsőzetes, a válltól kezdve

Mischa felhagyott a mézszínű szőke hajszínnel és áttért a közepes barnára, ami nagyon közel áll az ő természetes hajszínéhez. A színésznőnek nagyon jól áll ez a hajszín, amelyet egyenes haja és fehér bőre még szebbé tesz.

UGYANCSAK HULLÁMOS HAJRA
Híresség: Kate Hudson
Szín: sötét kávészínű
Frizura: esőben

Kate nagyban hasonlít anyukájához és könnyen karbantartható hullámos hajjal büszkélkedhet. Az általa kedvelt szőke hajszín tönkretett haját, kiszárította, így a színésznő áttért a sötét kávészínre, amely még jobban kihozza gödör fürtjeit és megvédi haját, ugyanakkor védi a hajszálakat a töredezéstől.

VÉKONY HAJRA
Híresség: Nicole Richie
Szín: barna, gesztenyebarna tincsekkel
Frizura: lépcsőzetesen, egyoldalra ritkított bretonnal

Nicolenak nagyon vékony haja van, a folytonos szőkítés pedig kifárasztotta. Most egy meleg barna színt választott, gesztenyebarna tincsekkel, amelyek kiemelik szemszínét. A világos gesztenyebarna tincsek tökéletesen illeszkednek a híresség bőrszínéhez, szerepe, hogy az arcszínt sötétebbé teszi.

SŰRŰ HAJRA

Híresség: Ashlee Simpson
Szín: sötét fekete
Frizura: lépcsőzetesen, egyenes bretonnal

Ashleenek nagyon dús haja van, vastag és erős tincsekkel. A híresség nem egyből váltott, a szőke haját előbb vörösre cserélte, majd csak azután tért át a feketére. Ha még nem tervezted el a radikális hajszínváltoztatást, akkor követheted Ashlee példáját, és kiválaszthatsz egy átmeneti színt a kettő között.

Újabba Britney Spears és Jessica Alba is sötét színekre váltotta hajszínét.

TANÁCSOK:
– Ha félsz megválni a szőke hajszínedtől, kipróbálhatsz egy ideiglenes hajfestéket. Ha tetszik a színe, akkor áttérhetsz az állandó színre
– Válaszd a megfelelő színt. Olvasd el kellő figyelemmel a hajfesték utasításait, a “golden“, “honey” vagy “butter” árnyalatok meleg színeket eredményeznek, a “chocolate“, “ash” és a “mocha” hidegebb árnyalatokat adnak, semlegesebbeket.
– A fényesség a barna jellegzetessége, ezért használj erős balzsamot a hajad hidratálására

A tökéletes hajszín megválasztása mellett elengedhetetlen, hogy a hajszín mellé megfelelő sminket válasszunk, csak úgy kaphatjuk meg a tökéletes összhatást.

Ha már a hajad tökéletesen áll, akkor ehhez megfelelő ruha is kell. Innen válogathatsz a 2010-es tavaszi-nyári ruhakollekciókból. Az sem mindegy, hogy a ruhához milyen cipőt választasz, nézd meg a 2010-es tavaszi-nyári cipődivatot.

Ha pedig párodat szeretnéd meglepni egy szép ruhadarabbal, akkor biztosan jól jönne egy két tipp az idei férfi tavaszi-nyári divatkollekcióból.

Még több frizura ITT.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet