Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az internet rengeteg jó dolognak a tárháza, nemrég pedig egy olyan receptre bukkantunk, amely minden fogyókúrázni vágyó lány álma lehet. Megérkezett az almás-fahéjas fogyókúrás víz.

Alma és fahéj kell hozzá, na meg víz - Fotó: Twice.hu
Alma és fahéj kell hozzá, na meg víz – Fotó: Twice.hu

Ma el is készítettem, és be kell vallanom nagyon ízletes, az alma és fahéj íze rendkívül átjön, ezek mellett pedig a két hozzávaló kombinációja gyorsítja az anyagcserét, méregtelenítő hatása van.

Vizet mindennap fogyasztunk, a szakemberek is azt ajánlják, hogy naponta legalább két literrel igyunk, és ha már így van, miért ne ihatnánk ebből az élénkítő finomságból?

Ezt kávé helyett is ihatod.

Így néz ki a csodás fogyókúrás víz - Fotó: Twice.hu
Így néz ki a csodás fogyókúrás víz – Fotó: Twice.hu

Így készítsd el a fogyókúrás vizet:

Egy két literes edényt töltsünk meg vízzel, majd tegyünk bele egy nagy almát, lehetőleg valamilyen édes fajtát válasszunk, így könnyebben kioldódik és az íze is finomabb lesz. Az alma mellé adj hozzá két rúd fahéjat. Ezt a keveréket tedd a hűtőbe legalább fél órát állni, amennyiben az alma nem olyan édes maradhat tovább is.

Valóban nagyon ízletes, és élénkít. Pár napja fogyasztom, de máris érzem a jó hatását, tele vagyok energiával.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!