Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha ezelőtt egy hónappal brit orvosok azt nyilatkozták, hogy a G pont csak egy mítosz, francia orvosok most ellentámadást indítottak: ne adjuk fel a keresését, mert a G pont igenis létezik.

Ahányan vagyunk, annyi véleményt alkotunk, mondja egy régi mondás. A kutatók pedig azok, akik véleménye folyton ellentmond egymásnak. A férfiak épphogy megtanulták azt miként kutassanak, türelemmel és lelkesedéssel, a G pont után, brit orvosok egyből lelőtték a poént. A franciák sem voltak restek, szerintük megéri a keresés, hiszen a G pont igenis létezik.

A brit orvosok 900 ikerpárt vizsgáltak meg, mely során kiderült, hogy nem voltak olyan pontjaik, amelyet genetikai úton örökölhettek volna. A kutatok ebből arra következtettek, hogy a G pont leginkább a nők képzeletében létezik. A franciák azonban nincsenek egy véleményen.

Az elmúlt napokban egy híre francia nőgyógyász szerint a brit orvosok kutatása nem helyénvaló, mivel a G pontnak semmi köze nincs a genetikai öröklődéshez, inkább a zóna megfelelő stimulálása a titok kulcsa.

Egy másik francia orvos szerint a nők 56%-nak van G pontja, ezt pedig echográffal látni lehet.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!