Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Vannak úgynevezett fejfájós emberek. Ők azok, akik bármilyen környezeti hatásra, változásra, bizonytalanságra rögtön fejfájást produkálnak. A táskájukban egészen biztosan mindig van egy doboz fájdalomcsillapító. Ha te is ebbe a kategóriába tartozol, cseréled le a gyógyszereket az alábbi természetes keverékre.

Fotó: Pixabay.com
Fotó: Pixabay.com

Az erős, migrénes fejfájás tönkreteheti az egész napot. Ilyenkor az ember legszívesebben ki sem bújna az ágyból, de, ha mégis halaszthatatlan dolga van, akkor gyorsan magába tömi a legerősebb gyógyszereket. Sajnos, ha pillanatnyilag meg is szűnik a fejfájás, a gyógyszerek rendszeres szedése hosszútávon nagyon káros lehet.

Egy idő után, ahhoz, hogy megszabaduljunk a problémától egyre több, és több gyógyszert kell bevennünk. A bennük található toxikus anyagok pedig lerakódnak a szervezetünkben, arról nem is beszélve, hogy a májat is roncsolják. Létezik egy olyan természetes módszer, mely hatékonyan, és hosszútávon enyhíti a fejfájást.

Reggelente fogyasszunk el egy pohárral az alábbi keverékből, attól függetlenül, hogy éppen fáj-e a fejünk, vagy sem. Így feltöltetjük a szervezetünk a szükséges ásványi anyagokkal, és elkerülhetjük a fejfájást. Ez a keverék abban az esetben is jó lehet, ha hirtelen erős fejfájás tör ránk.

Hozzávalók: 1 pohár víz, 1 egész citrom leve, 2 teáskanál Himalája só.

Alkalmazás: keverjük el a vízben a frissen facsart citrom levét és a 2 teáskanál sót, majd igyuk meg. A legjobb, ha reggel éhgyomorra fogyasztjuk, de probléma esetén bármelyik napszakban megihatunk belőle egy pohárral.

Ez a keverék minden olyan tápanyagot és ásványi sót tartalmaz, melyre a migrénes időszakban szükség lehet. Feltölti a szervezetet, hidratál, így sokkal jobb lesz az energiaszint és a közérzet is.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!